Fotbal intern

Moruțan, gafă uriașă la Referendum! De ce nu a putut vota jucătorul FCSB-ului

07.10.2018 | 07:51
Morutan gafa uriasa la Referendum De ce nu a putut vota jucatorul FCSBului

Olimpiu Moruțan, jucătorul FCSB-ului a făcut o gafă uriașă la Referendum! Astfel, acesta s-a prezentat alături de întreaga echipă la secția de votare, dar nu a putut să-și exprime și dreptul dintr-un motiv cât se poate de simplu. Conduși de managerul Mihai Stoica și antrenorul Nicolae Dică, jucătorii lui Gigi Becali au mers la Școala Gimnazială Eremia Grigorescu, din Sectorul 4. Rând pe rând, au intrat să voteze, mai puțin fotbalistul cotat de latifundiarul din Pipera la 150 de milioane de euro.

Olimpiu Moruțan nu a putut vota pentru că nu a avut buletinul la el, fapt care s-ar putea să-l supere pe Gigi Becali. De altfel, patronul FCSB-ului a fost cel care a insistat ca întreaga echipă să meargă și să voteze la acest Referendum pentru Familie.

Moruțan, gafă uriașă la Referendum! Olimpiu Morutan n meciul de fotbal dintre Unirea Alba Iulia si FCSB, din cadrul Cupei Romaniei, desfasurat pe Stadionul Minaur din Zlatna, joi 27 septembrie 2018. © FOTO Razvan Pasarica/SPORT PICTURES
Moruțan a semnat cu FCSB după doi ani de zile petrecuți la FC Botoșani

Moruțan, gafă uriașă la Referendum!

Olimpiu Moruțan a început fotbalul la juniorii Universității Cluj, după care în 2015 a semnat primul contract de profesionist alături de aceeași grupare. Un an de zile a stat la Cluj Moruțan, apoi a plecat la FC Botoșani, formație pentru care a evoluat în 55 de partide. Două goluri a înscris jucătorul în tricoul moldovenilor. Oferta FCSB-ului a venit în decembrie 2017 și Moruțan nu a stat o clipă pe gânduri. A semnat cu gruparea lui Gigi Becali, dar a mai rămas pentru câteva luni la Botoșani.
Abia pe 21 iulie 2018 a debutat Moruțan în tricoul FCSB-ului, în prima etapă a acestui sezon, meci pierdut de echipa lui Nicolae Dică, scor 0-1, cu Astra Giurgiu. Între timp a și reușit să marcheze de două ori și a devenit un jucător de bază în angrenajul roș albaștrilor. Olimpiu Moruțan face parte și din echipa națională de tineret a României
10 partide a bifat Olimpiu Moruțan în tricoul FCSB-ului