Cele mai citite

Video. România – Rusia 2-1. Moruţan i-a calificat pe “tricolorii” U19!

Botoşăneanul dorit de FCSB, Olimpiu Moruţan, a marcat câte un gol în ambele partide de calificare în Turul de Elită la U19. "Tricolorii" au câştigat grupa şi mai au un pas până la Euro 2018.
11.11.2017 | 16:28
Video. România - Rusia 2-1. Moruţan i-a calificat pe
La o zi după ce naţionala de tineret (U21) a reuşit o remiză în compania puternicei naţionale a Portugaliei, fotbalul românesc juvenil a mai obţinut un rezultat de excepţie. Generaţia lui Moruţan, Dragomir, Screciu sau Andrei Vlad s-a calificat la Turul de Elită, ultimul “hop” dinaintea Europenelor de anul viitor.
 
Sâmbătă după-amiază, “tricolorii” au învins a doua echipă de valoare prezentă la grupa de calificare din Grecia, naţionala Rusiei, cu scorul de 2-1 (0-0). Jucătorul curtat de FCSB, Olimpiu Moruţan a deschis din nou drumul spre victorie, cu reuşita din minutul 61, după care “decarul” Măţan a dublat diferenţa (min. 70). Rusul Tsypchenko a înscris în minutul 83, dar era prea târziu pentru ca ruşii să revină în joc.
 
Moruţan, câte un gol pe meci
 
Elevii lui Adrian Boingiu învinseseră, în primul meci al grupei, şi echipa gazdă, Grecia, golurile fiind marcate de Moruţan (39) şi Sîntean (65), respectiv, Douvikas (24). Marţi, 14 noiembrie, România va întâlni modesta Gibraltar, meci în care se pune doar problema diferenţei de scor.
 
“Tricolorii” sunt calificaţi deja la Turul de Elită, unde merg primele două clasate din cele 13 serii ale calificărilor.  Turneul final al Campionatului European la această categorie de vârstă va fi găzduit de Finlanda, în perioada 16-29 iulie 2018.
 
VEZI VIDEO CU BUCURIA “TRICOLORILOR” AICI
CITEȘTE mai multe articole interesante din categoriile NEWS, SPORT sau LIFE
A apărut noua revistă Taifasuri
  • Câștigă ACUM o Dacia Logan, 2.000 de euro și multe alte premii!
  • Nr. 850. 32 pagini + CD. Doar 10 lei!
A apărut noua revistă Taifasuri