Fotbal intern

Steliştii laudă transferul lui Moruţan: “Are calităţi extraordinare!”

Olimpu Moruţan este ultimul transfer făcut de FCSB. Fotbalistul de 18 ani este lăudat de doi foşti jucători ai Stelei.
24.12.2017 | 20:02
Steliştii laudă transferul lui Moruţan:

După mai multe luni în care au tot încercat să-l achiziţioneze pe Olimpiu Moruţan, steliştii au reuşit transferul fotbalistului celor de la FC Botoşani. Noul jucător al vicecampioanei României a fost lăudat de doi dintre componenţii Stelei din sezonul în care bucureştenii ajungeau până în semifinalele Cupei UEFA.

Petre Marin a anunţat că este bucuros de faptul că steliştii se axează şi pe jucători tineri din România. Fostul stelist a declarat că Olimpiu Moruţan a arătat nişte calităţi extraordinare.

Ghionea l-a atenţionat pe Moruţan

Ţinând cont că este un jucător foarte tânăr, de 18 ani, a arătat nişte calităţi extraordinare, asta înseamna că cei de la Steaua se gândesc şi la viitor. Mă bucură acest lucru, că ne axam şi pe jucători români, tineri, vin la Steaua, fac pasul la cea mai importantă echipă din România şi contează enorm de mult pentru ei în cariera pe care şi-au ales-o”, a declarat Petre Marin pentru Telekom Sport.

Sorin Ghionea a remarcat faptul că la Steaua este întotdeauna presiune şi că lui Olimpiu Moruţan nu o să-i fie uşor. Rămâne de văzut cum va reacţiona, pentru că, la Steaua, întotdeauna e presiunea rezultatelor, presiunea publicului, Steaua a obişnuit prin jocuri atât pe plan intern, cât şi internaţional. Nu va fi uşor, dar pentru asta îţi alegi această meserie şi trebuie să treci peste ele”, a spus Sorin Ghionea.

CITEȘTE mai multe articole interesante din categoriile NEWS, SPORT sau LIFE
A apărut noua revistă Taifasuri
  • Câștigă ACUM o Dacia Logan, 2.000 de euro și multe alte premii!
  • Nr. 850. 32 pagini + CD. Doar 10 lei!
A apărut noua revistă Taifasuri