Moruţan: “M-au afectat criticile”. Reacţia lui Gigi Becali

Eduard Popa   
in Stiri sportive
21/03/2018, 23:43
Moruţan: “M-au afectat criticile”. Reacţia lui Gigi Becali

Revista Fanatik / Septembrie - 48 de pagini, numai 5 lei
48 de pagini, numai 5 lei

Petre Cozma, răvăşit de eliberarea ucigașilor fiului: „Îi iau cu lopata!”
Acum la toate punctele de presă

Unul dintre eroii partidei a fost tânărul mijlocaş ofensiv Olimpiu Moruţan. Fotbalistul lui FC Botoşani a avut o evoluţie foarte bună şi a şi reuşit să înscrie al doilea gol al partidei. El s-a arăătat încântat de meciul făcut de naţionala României: 

“Ştiam că suntem un grup bun. Vremea nu a fost cu noi, dar ne-am acomodat şi a ieşit un rezultat foarte bun. Suntem foarte fericiţi că a ieşit bine. Contra a vorbit cu noi, ne-a încurajat şi ne-a spus să dăm totul pe teren. Eu vreau să demonstrez pe teren, m-au afectat puţin criticile, dar am trecut peste ele. Mai avem două meciuri, dar cel mai important este următorul, cel cu Suedia”, a spus Moruţan.

Moruţan, criticat după transferul la FCSB

Tânărul fotbalist a trecut printr-o eclipsă de formă după ce a fost acontat de FCSB, echipă la care va ajunge în vară. Cu toate acestea, patronul Stelei, Gigi Becali, e sigur că fotbalistul va confirma în roş-albastru, iar prestaţia din seara asta i-a întărit încă o dată convingerea: “E imposibil să nu ajungă mare fotbalist!”, a spus Becali, după ce România a spulberat Serbia.  

Închide ×