Fotbal intern

Moruțan: „Nu mi-e teamă de nimic. Am visat că sunt coleg cu Reus!”

Autor: Eduard Nicolae Popa | 16.05.2018 | 11:50
Moruțan: „Nu mi-e teamă de nimic. Am visat că sunt coleg cu Reus!”
Olimpiu Moruțan a jucat la naționala României U19

Olimpiu Moruțan este următoarea speranță a lui Gigi Becali pentru sezonul viitor al FCSB, iar mijlocașul Botoșaniului abia așteaptă să ajungă în lotul roș-albaștrilor, unde promite că va da totul pentru clubul bucureștean, pe care tânărul fotbalist îl vede în continuare drept câștigătoarea Ligii 1.

„Orice jucător își dorește să ajungă la un club mare. Sunt fericit că mi s-a oferit această șansă, dar vă asigur că transferul în București nu mă va schimba. Voi rămâne același băiat echilibrat și ponderat. Mă interesează doar să muncesc, să cresc și să-mi ajut colegii pentru a face împreună performanță. Îmi doresc mult să câștige campionatul! Cred că băieții pot obține titlul în ultima etapă, chiar dacă a existat acea sincopă neașteptată de la Iași. CFR poate face un pas greșit cu Viitorul. Steaua are un grup valoros și merită medaliile de aur ale acestui sezon” , a spus Moruțan, într-un interviu pentru gsp.ro.

Moruțan visează, la propriu, să joace un un star din Germania

Olimpiu Moruțan susține că are prieteni la FCSB, printre care și Mihai Pintilii. Asta după ce veteranul l-a sunat pe tânărul jucător după episodul în care și-a scos tricoul la naționala U19: „Sunt motivat să dau maximum, să fiu puternic. Știu ce mă așteaptă, dar nu mi-e teamă de nimic. Vreau, deocamdată, să-mi fac treaba la Botoșani în etapele care au mai rămas, apoi abia aștept să intru în vestiarul Stelei! Am mai discutat cu Andrei Vlad, cu care mă știu de la loturile naționale de juniori. Și m-a sunat Pintilii după eliminarea din meciul cu Ucraina la U19 și ratarea calificării la Europene. A fost un apel surprinzător. Îi mulțumesc pentru încurajări și fiindcă s-a gândit la mine în acele momente! Recunosc, am greșit când mi-am scos tricoul în semn de fericire pentru golul marcat, dar pe moment nu am realizat că aveam deja un cartonaș galben. A fost efectul unei bucurii imense, am crezut că ne vom califica, dar, din păcate, a ieșit altceva până la urmă. Cred că n-o să-mi mai dau jos niciodată tricoul după ce înscriu!”

Mijlocașul care s-a lansat la FC Botoșani a afirmat și un lucru mai puțin obișnuit: “M-am uitat recent la un meci al lui Dortmund, iar peste noapte am visat că eram coleg cu Reus și comunicam în limba română”.

700.000 de euro a dat FCSB pentru 80% din drepturile federative ale lui Olimpiu Moruțan

CITEȘTE mai multe articole interesante din categoriile NEWS, SPORT sau LIFE
A apărut noua revistă Taifasuri
  • Câștigă ACUM o Dacia Logan, 2.000 de euro și multe alte premii!
  • Nr. 841. 32 pagini + CD. Doar 10lei!