Fotbal intern

Moruțan s-a mutat din București ca să scape de tentații. Noi i-am găsit oaza de liniște! Totul în noua revistă FANATIK. Galerie foto

22.08.2018 | 19:56
Morutan sa mutat din Bucuresti ca sa scape de tentatii Noi iam gasit oaza de liniste Totul in noua revista FANATIK Galerie foto

A apărut noua revistă FANATIK, numărul din luna august! Număr de excepție, subiecte tari, interviuri inedite, reportaje emoționante! Doar 5 lei pentru 48 de pagini de senzație!

Nu ratați exclusivităţile revistei ce se află deja pe piaţă. Vreți să fiți informați şi să nu ratați culisele sportului intern şi internaţional? În noua revistă FANATIK găsiți tot ce căutaţi!

Cum vrea Gigi Becali să-l facă pe Moruțan de 200 de milioane de euro! Totul în noua revistă FANATIK

Noul pariu al lui Gigi Becali este Olimpiu Moruțan. Jucătorul adus cu 1.000.000 de euro de la FC Botoșani începe încet-încet să se impună la FCSB. Să-și câștige un loc de titular și să arate că investiția făcută în el va „exploda” la un moment dat.

FANATIK a dorit să afle ce este în spatele „pariului Moruțan”, iar dezvăluirile din noua revistă FANATIK aflată pe piață sunt senzaționale. Olimpiu și-a angajat nutriționist pe care-l plătește din propriul buzunar, a cerut antrenor de la club pentru pregătire suplimentară, s-a mutat în afara Bucureștiului pentru a se feri de marile tentații. FANATIK a găsit oaza de liniște a mijlocașului de la FCSB, care locuiește acolo doar cu o mătușă. Galeria FOTO o ai în noua revistă FANATIK.

Olimpiu Moruțan s-a pozat în cantonamentul de vară al FCSB cu celebrul Wesley Sneijder, pe urmele căruia vrea să calce
Olimpiu Moruțan s-a pozat în cantonamentul de vară al FCSB cu celebrul Wesley Sneijder, pe urmele căruia vrea să calce

Cumpărați noua revistă FANATIK, aflată deja pe piață, citiți și vă minunați de salariile de adevărați… maidanezi pe care Ionuț Negoiță le dă jucătorilor de la Dinamo.

Noua revistă FANATIK vă așteaptă la chioșcurile de difuzare a presei cu fotografii inedite ale „comorilor” de acasă ale fotbaliștilor de la CFR Cluj, o super-galerie foto cu cele mai pătimașe susținătoare… „oficiale” ale lui Țucudean, Manea sau Omrani!

Cum s-a îndrăgostit România de Mihaela Buzărnescu. Un scenariu complet, parcă pus pe tavă pentru un blockbuster la Holywood!

Nu ratați un număr deosebit al noii reviste FANATIK în luna august: 48 de pagini la doar 5 lei! Nu ratați să vă informați! Numărul din august al noii reviste FANATIK este plin de subiecte interesante și exclusive! Haideți la chioșcuri: a apărut noua revistă FANATIK!

5 lei costă noua revistă FANATIK! La acest preț vă oferă nu mai puțin de 48 de pagini cu subiecte tari, interviuri inedite și reportaje emoționante!