Sport

Moruțan și Marin, lăudați de italieni după meciul cu Spal: „Pericolul numărul unu”. Man, prestație dezamăgitoare la Parma

Moruțan și Marin au fost lăudați după Spal - Pisa 0-1, în timp ce, Dennis Man a dezamăgit în meciul Parmei, care a remizat, scor 2-2 cu Venezia.
26.12.2022 | 20:12
Morutan si Marin laudati de italieni dupa meciul cu Spal Pericolul numarul unu Man prestatie dezamagitoare la Parma
Italienii au tras concluziile după prestațiile lui Marin, Moruțan și Man din Serie B. Sursă foto: Colaj Fanatik.
ADVERTISEMENT

Olimpiu Moruțan și Marius Marin au fost integraliști în victoria de pe teren străin cu Spal, scor 0-1, în etapa a 19-a din Serie B. Fotbaliștii de la Pisa au fost lăudați de jurnaliștii italieni, grație prestației de pe parcursul meciului. Dennis Man a dezamăgit în tricoul Parmei, în remiza cu goluri de pe terenul Veneziei, scor 2-2.

Olimpiu Moruțan și Marius Marin, apreciați de italieni după victoria cu Spal: „Rege al intercepțiilor”

Olimpiu Moruțan și Marius Marin au jucat toate minutele în victoria celor de la Pisa, scor 1-0 cu Spal. Cu cele 3 puncte câștigate în deplasare, formația condusă de Luca D’Angelo a urcat pe locul 5 cu 29 de puncte adunate în 19 meciuri.

ADVERTISEMENT

Fostul fotbalist de la FCSB, Moruțan, a primit nota 6.5 de la italieni, fiind intitulat principalul inamic în fața celor de la Spal. „Pericolul numărul unu pentru Spal, el ghidează tranzițiile și dă de fiecare dată senzația că ar putea inventa ceva”, au scris jurnaliștii de la Tuttomercatoweb.

Marius Marin, care a adunat 8 apariții în tricoul naționalei României, a fost notat cu 7 de către italieni. „Rege al intercepțiilor, prețios nu doar în faza de recuperare, dar de data aceasta își spune cuvântul și în zona adversă”, au fost cuvintele folosite de italieni.

ADVERTISEMENT

Dennis Man, prestație dezamăgitoare în remiza Parmei: „Cel mai slab de pe teren”

Dennis Man nu a impresionat în meciul Parmei contra celor de la Venezia. Trupa condusă de Fabio Pecchia a remizat, scor 2-2, însă italienii se așteptau la mult mai mult de la internaționalul român, care a înscris ultima oară pe 12 decembrie, contra Bresciei.

Man a fost înlocuit în minutul 79 cu Drissa Camara și a fost jucătorul cel mai slab notat din echipa Parmei, nota 5. „Cu siguranță, cel mai slab de pe teren pentru Parma. A avut multe ocazii, dar le-a irosit prost. Ne așteptăm mult mai mult de la el”, au scris jurnaliștii italieni.

ADVERTISEMENT

Cu Valentin Mihăilă în afara lotului, Parma a rămas pe locul 6 în clasamentul din Serie B, cu 27 de puncte în 19 partide. Fostul fotbalist de la Universitatea Craiova a ratat ultimele trei partide ale italienilor.

Olimpiu Moruțan, apreciat de italieni după evoluțiile consistente din Serie B

Olimpiu Moruțan este împrumutat la Pisa de la Galatasaray până la finalul sezonului. Internaționalul român, care a marcat primul gol la naționala României în amicalul cu Moldova, s-a acomodat în Serie B și este unul dintre jucătorii de bază la Pisa.

ADVERTISEMENT

„Am început să joc bine, să marchez, să dau pase de gol. Îmi place că aici mă bucur de fotbal, de meciurile pe care le am, vreau să o țin tot așa. M-am acomodat repede, eu nu am probleme de adaptare. Mă bucur că îi am și pe Marius (n.r. Marius Marin) și Adrian (n.r. Adrian Rus) cu mine.

Serie B este un campionat dificil, tactic, agresiv. Aici trebuie să ai forță. Eu sper să promovăm în Serie A, de aceea am și ales acest club, pentru un obiectiv îndrăzneț”, a spus Olimpiu Moruțan.

ADVERTISEMENT