Moruţan, criticat din interior: “A ajuns la FCSB, e la capătul maxim al speranţei”

Mirela Apostol   
in Fotbal intern
20/03/2018, 13:45
Moruţan, criticat din interior: “A ajuns la FCSB, e la capătul maxim al speranţei”

Valeriu Iftime este cel care îl critică pe Moruţan, jucător aşteptat de Gigi Becali să sosească la Bucureşti după încheierea play-out-ului:

“Pur şi simplu cred că acest copil a fost lăudat prea mult. Are calităţi extraordinare, dar trebuie adus cu picioarele de pământ. A ajuns la FCSB, e la capătul maxim al speranţei lui. A fost puţin pus la punct, am vorbit cu el de câteva ori…Pare că e ok, se vede din starea lui. Eu cred că-şi va reveni. Dacă nu ajunge titular la Botoşani, nu va ajunge nici la Steaua.

“E o poveste urâtă”

I-am spus că singurul lui model de fotbalist în Botoşani e Mihai Roman. Aşa, să faci două driblinguri şi să te gândeşti la FCSB…E o poveste urâtă. Dar el e un tip inteligent, din fericire. E un copil cu educaţie echilibrată, e ok, cred că este bine. E la lotul naţional U19, sper să joace bine acolo. Ştiu că ar fi jucat în meciul cu Dinamo”, a declarat Valeriu Iftime pentru ProSport LIVE.

Ştirea MOMENTULUI

La 16 ani după moartea lui Cristi Neamțu, Șuleap rupe tăcerea: “Este drama vieții mele”

Orice informatie si/sau declaratie preluata din acest material se face numai cu citarea sursei FANATIK.RO si, obligatoriu, cu LINK ACTIV catre prezentul material. In caz contrar, persoanele fizice si/sau juridice care incalca drepturile de autor ale FANATIK.RO, prevazute si protejate de Legea nr.8/1996, privind dreptul de autor si drepturile conexe, sunt direct raspunzatoare legal pentru orice prejudiciu astfel cauzat.

Închide ×