Sprijin pentru Olimpiu Moruţan! Cine l-a aşteptat la stadion

Mirela Apostol   
in Fotbal intern
31/03/2018, 08:16
Sprijin pentru Olimpiu Moruţan! Cine l-a aşteptat la stadion

Olimpiu Moruţan a fost eliminat în meciul de calificare la Campioantul European destinat naţionalelor under 19, după ce şi-a scos tricoul de bucurie pentru golul ce tocmai îl marcase. Jucătorul de la FC Botoşani şi-a lăsat echipa în inferioritate, iar de acolo s-a rupt meciul şi România a fost învinsă în prelungiri de către Ucraina şi lăsată acasă.

Pentru că Moruţan a fost cel mai afectat dintre toţi jucătorii, Costel Enache i-a pus banderola pe braţ la meciul cu Concordia, iar selecţionerul Adrian Boingiu l-a aşteptat pe culoar, înainte ca acesta să intre în teren, pentru a-şi arăta susţinerea faţă de el (VEZI VIDEO AICI).

“Cel mai rău m-a durut”

Pentru prima dată după eşecul de la naţională, Moruţan a vorbit despre ce s-a întâmplat la Ploieşti: “Nici eu nu mi-am dat seama pe moment ce am făcut. Eram foarte fericit. Înainte, când am luat primul galben, nu am fost atent la arbitru că mi-a dat galben. Am crezut că am făcut penalty şi nu m-am uitat spre el. Chiar de la începutul zilei vorbeam cu colegii să fim atenţi, să ducem echipa la Euro. –Dar au mai fost 10 colegi, care au luat 2 goluri! – Da, dar principalul vinovat sunt eu.

Au fost multe lucruri care s-au scris despre mine. „Groparul României” a durut cel mai tare. Eu îmi doresc să ajut echipa naţională la campionatul mondial. Sper să fiu puternic şi să fac acest lucru posibil. Cel mai surprinzător mesaj de susţinere a venit de la Mihai Pintilii, căpitanul Stelei, care mi-a spus că trebuie să trec peste acest moment şi să îmi văd de fotbal. Trebuie să uit, să îmi fac treaba pe teren, să îmi ajut echipa cu goluri, pase de gol”, a povestit Moruţan.

Ştirea MOMENTULUI

Cine transmite la TV Valencia – Juventus, din grupele Champions League! “Liliecii” nu se tem de Ronaldo

Orice informatie si/sau declaratie preluata din acest material se face numai cu citarea sursei FANATIK.RO si, obligatoriu, cu LINK ACTIV catre prezentul material. In caz contrar, persoanele fizice si/sau juridice care incalca drepturile de autor ale FANATIK.RO, prevazute si protejate de Legea nr.8/1996, privind dreptul de autor si drepturile conexe, sunt direct raspunzatoare legal pentru orice prejudiciu astfel cauzat.

Închide ×