News

Moș Crăciun a plecat să aducă cele mai tari cadouri! Vezi în timp real pe unde este sania trasă de reni

Moș Crăciun a plecat să aducă cele mai tari cadouri! FANATIK îți spune în timp real pe unde se află sania trasă de reni și când se apropie de România.
24.12.2021 | 13:30
Mos Craciun a plecat sa aduca cele mai tari cadouri Vezi in timp real pe unde este sania trasa de reni
Moș Crăciun a plecat să aducă cele mai tari cadouri copiilor! Sursa foto - hepta.ro
ADVERTISEMENT

Ca în fiecare an Moș Crăciun s-a pregătit temeinic și a umplut sania de cadouri pentru cei mai cuminți copii. Și internetul atât a așteptat. Există mai multe site-uri care oferă posibilitatea de a-l urmări pe Moș Crăciun în timp real.

Platforma Google nu a ratat ocazia și a lansat un site unde apar toate actualizările de la cei mai buni urmăritori ai lui Moș Crăciun din întreaga lume. Așa că, cine dorește să participe este chiar rugat. Experiența dumneavoastră de anul acesta cu Moș Crăciun poate fi publicată de cel mai important motor de căutare.

ADVERTISEMENT

Moș Crăciun a plecat să aducă cele mai tari cadouri copiilor!

Există o varietate de modalități de a-l urmări pe Moș Crăciun în aceste zile datorită apariției smartphone-ului, așa că, dacă doriți să aflați exact când veți primi cadourile, pentru asta au fost inventate mai multe aplicații.

De remarcat că tradiția aceasta de „spionare” a Moșuklui a început încă din 1955. Atunci un copil a sunat fără să vrea la Centrul Continental de Apărare Aeriană din Colorado Springs. Puștiul s-a folosit de un număr tipărit greșit într-un catalog Sears.

ADVERTISEMENT

Drept pentru care armata americană a început încă din anul următor să ofere comunciate de presă despre locul în care se află Moș Crăciun în fiecare an, folosindu-se din plin de povești comice.

Apoi, datorită succesului aparte, la începutul anilor 1980, a fost adăugată chiar și o linie telefonică pentru a permite oamenilor să sune pentru a afla unde este Moșul.

ADVERTISEMENT

Dacă ne raportăm strict la Google, atunci puteți descărca aplicația din App Store sau Google Play Store și de acolo numai cerul este limita. Vor apărea o serie de mini-jocuri, precum și posibilitatea de a urmări live drumul Moșului.

Google Moș Crăciun funcționează încă din 2004, combinând puterea Google Maps cu cunoștințele „înțelepte” despre locul în care se află Moș Crăciun.

ADVERTISEMENT

Deși Google nu are aceeași putere de urmărire prin satelit a NORAD, putem totuși să presupunem că gigantul căutărilor a încheiat o înțelegere cu cei de la Polul Nord pentru a-și da seama unde se află acesta în timp real, folosind motorul propriu, radarul și puțină magie.

Site-ul funcționează deja de o lună de zile și, atenție, până ca Moșul să pornească prin lume, copiii au fost încurajați să învețe să codeze în timp ce se confruntau cu un tărâm al minunilor de iarnă.

Ca să vă faceți o idee, Moș Crăciun a aterizat deja în Noua Zeelandă! Probabil că a trebuit să-și scoată jacheta, mai ales că acum sunt 17°C. Așa că, nu este de mirare că un grătar e la fel de probabil să fie masa oficială a zilei de Crăciun în acest loc.

Cei de aici, au chiar și propriul lor Pom de Crăciun special, Pōhutukawa. Acesta prezintă niște flori roșii strălucitoare, adică decorațiuni populare și figurează și pe felicitările de Crăciun.

La orele 12 și două minute a plecat anul acesta Moș Crăciun. Mai mulți oameni au confirmat deja că se îndrepta spre Oceanul Arctic și a livrat aproape 2000 de cadouri.

Dacă și tu vrei să-l urmărești în timp real pe Moș Crăciun tot ceea ce ai de făcut este să dai click AICI.

ADVERTISEMENT
Tags: