Life

Moș Nicolae a fost generos cu Adelina Pestrițu. Ce cadou a primit vedeta

Virgil Șteblea a fost extrem de generos. Nu s-a uitat la bani atunci când a ales un cadou pentru soția sa. Adelina Pestrițu le-a arătat și fanilor ce a primit de Moș Nicolae.
07.12.2021 | 12:31
Mos Nicolae a fost generos cu Adelina Pestritu Ce cadou a primit vedeta
Ce cadou a primit Adelina Pestriță de la soțul ei. Sursă foto: Instagram
ADVERTISEMENT

Virgil Șteblea nu se uită la bani atunci când este vorba despre soția sa. Anul acesta, Adelina Pestrițu a primit un cadou impresionant.

L-a fotografiat imediat și le-a arătat și fanilor de pe rețelele de socializare ce a primit.

Virgil Șteblea a avut și un mesaj pentru fosta prezentatoare Tv.

Moș Nicolae a fost generos cu Adelina Pestrițu. Ce cadou a primit vedeta

Adelina Pestrițu și Virgil Șteblea trăiesc o frumoasă poveste de dragoste de mai bine de 4 ani. Cei doi formează unul dintre cele mai frumoase și apreciate cupluri din showbiz și se iubesc la fel de mult ca în prima zi.

ADVERTISEMENT

Virgil Șteblea a reușit să-și impresioneze jumătatea de Moș Nicolae. A scos din buzunar o avere pentru cadoul soției sale. Acesta a ales un inel superb cu diamante.

Adelina Pestrițu
Inelul primit de Adelina Pestrițu

Extrem de fericită, fosta prezentatoare Tv a ținut să le arate și fanilor cadoul. A făcut imediat fotografii și le-a postat pe contul de socializare.

ADVERTISEMENT

“Moș Nicolae a fost aici”, a scris aceasta în dreptul fotografiei.

Fanii au fost extrem de încântați și i-au trimis o mulțime de mesaje.

Virgil Șteblea i-a scris imediat brunetei pe Instagram. “Te iubesc”, i-a transmis acesta.

“Ne spunem tot ce avem pe suflet”

Adelina Pestrițu a vorbit în repetate rânduri despre relația pe care o are cu soțul său. Împreună au depășit numeroase obstacole, dar toate i-au făcut mai puternici. Vedeta a dezvăluit că relația a funcționat mereu foarte bine pentru că niciodată nu au avut secrete unul față de celălalt. Au fost extrem de deschiși. Cei doi au împreună o fetiță, Zenaida.  

“O simt consolidată și avem încredere reciproc unul în celălalt, ceea ce îmi dă o stare de bine și liniște interioară. Sunt lucruri de bază în orice cuplu. Ne cunoaștem limitele și nu apăsăm accelerația mai mult decât este cazul.

ADVERTISEMENT

Suntem transparenți și nu există minut din zi să nu știm unul de celălalt. Ne spunem absolut orice avem pe suflet. Ne știm toate parolele și nu avem secrete”, spunea fosta prezentatoare Tv pentru revista VIVA.