Sport

Moștenitoarea imperiului deținut de Mino Raiola i-a stabilit prețul lui Erling Haaland: „Valorează 1 miliard de euro”

Rafaela Pimenta, agentul lui Erling Haaland, i-a fixat prețul jucătorului după ultimele performanțe din tricoul lui Manchester City.
20.02.2023 | 11:08
Mostenitoarea imperiului detinut de Mino Raiola ia stabilit pretul lui Erling Haaland Valoreaza 1 miliard de euro
Rafaela Pimenta i-a fixat prețul lui Erling Haaland. Sursă foto: hepta.ro.
ADVERTISEMENT

Rafaela Pimenta, cea care îl impresariază pe Erling Haaland, i-a stabilit un preț imposibil pentru orice echipă fotbalistului norvegian. Totuși, moștenitoarea imperiului deținut de Mino Raiola este convinsă că atacantul lui Manchester City valorează 1 miliard de euro.

Rafaela Pimenta i-a stabilit prețul lui Erling Haaland: „1 miliard de euro în acest moment”

Erling Haaland doboară record după record după transferul la Manchester City. Atacantul norvegian l-a egalat deja în ierarhia marcatorilor de pe Etihad pe Sergio Aguero, cu 26 de goluri înscrise. Evoluțiile entuziasmante ale atacantului au făcut-o pe Rafaela Pimenta să-i fixeze lui Erling Haaland un preț imposibil de atins pentru alte rivale.

ADVERTISEMENT

„Erling Haaland valorează 1 miliard de euro în acest moment. Vorbesc serios. Sunt sigură că aceasta este valoarea jucătorului”, au fost cuvintele agentului lui Haaland, potrivit Telefoot.

Cotat la 170 de milioane de euro de Transfermakrt, Erling Haaland a înscris 31 de goluri în 31 de partide pentru Manchester City. Fostul fotbalist al lui Dortmund a oferit și alte patru pase decisive pentru jucătorii formației lui Pep Guardiola.

ADVERTISEMENT

Rafaela Pimenta, moștenitoarea imperiului deținut de Mino Raiola

În urmă cu aproape un an, celebrul agent, Mino Raiola, s-a stins din viață, iar imperiul deținut de fostul impresar a fost moștenit de Rafaela Pimenta, cea care i-a fost parteneră timp de 25 de ani. În prezent, o parte din acțiunile companiei sunt deținute și de fiul lui Mino Raiola, iar colaborarea începe să dea roade.

„Tatăl meu spunea că e mai bine să fii prieten cu regele decât să fii tu regele. Totul face sens acum. Acum am mult mai puțin timp alături de familia mea. Călătoresc mult din cauza muncii mele, dar am angajat mai mulți oameni care să ne ajute și totul decurge bine.

ADVERTISEMENT

Colaborarea cu Mino am început-o în Brazilia, acolo unde el mi-a oferit șansa de a deveni avocatul companiei deținute de Rivaldo”, a declarat Rafaela Pimenta într-un interviu.

Marco Verratti, un alt star impresariat de Rafaela Pimenta

De asemenea, Rafaela Pimenta este impresarul unuia dintre starurile de la PSG, Marco Verratti. Aceasta a dat detalii despre viitorul mijlocașului italian al campioanei Franței. „Viitorul lui Marco Veratti? Este imposibil să ne imaginăm cum Veratti ar evolua pentru alt club.

ADVERTISEMENT

Pentru el există doar PSG. Este imposibil. El iubește PSG”, a declarat Rafaela Pimenta, care a pus capăt oricărei speculații cu privire la plecarea lui Marco Verratti de la PSG.

ADVERTISEMENT