Sport

Mostiștea Ulmu, scandal monstru la barajul de promovare cu Steaua. Finanțatorul oaspeților și-a ieșit din minți după un nou penalty inventat: ”E țara lui Pacionel!”

15.05.2021 | 15:13
Mostistea Ulmu scandal monstru la barajul de promovare cu Steaua Finantatorul oaspetilor sia iesit din minti dupa un nou penalty inventat E tara lui Pacionel
ADVERTISEMENT

CSA Steaua s-a calificat în finala pentru barajul de promovare în Liga 2, după o dublă victorie cu Mostiștea Ulmu. La fel ca și în meciul tur ”militarii” au câștiga cu 2-0 beneficiind și de această dată de un penalty acordat extrem de ușor.

Trupa lui Daniel Oprița a deschis scorul în minutul 66, dintr-o lovitură de pedeapsă, după un presupus fault în careu văzut doar de centralul Florin Andrei.

ADVERTISEMENT

Acesta a arătat fără să ezite punctul cu var după un duel dintre Pacionel și apărătorul călărășenilor Dogaru. Reluările au arătat că infracțiunea de joc s-a produs în afara suprafeței de pedeapsă.

Finanțatorul Mostiștei Ulmu: ”Hai acasă, nu suntem sparring partner”

Faza din minutul 65, dar și alte decizii ale arbitrului Florin Andrei l-au adus la limita răbdării pe finanțatorul echipei din Ulmu. În minutul 77 al meciului disputat în Complexul Sportiv Ghencea, Vasile Tîrșolea, patronul echipei din Ulmu, le-a cerut jucătorilor săi să iasă de pe teren.

ADVERTISEMENT

”Hai acasă! Hai să plecăm. Gata, ieșiți de pe teren! Jucăm în altă țară! Ce suntem noi, sparring partner?”, a tunat Tîrșolea, făcând semne jucătorilor săi să părăsească terenul de joc.

Sursa foto: captura video Telekom Sport

Au urmat minute bune de parlamentări între finanțator, antrenorul echipei Vlad Ștefan și căpitanul Sorin Tăbăcariu. Aceștia au reușit să-l convingă pe patron să termine meciul, iar în minutul 90+4 Mihalache a închis tabela, 2-0 pentru Steaua.

ADVERTISEMENT

Astfel, ”militarii” s-au calificat în finala barajului de promovare în Liga 2, unde o vor întâlni, cel mai probabil, pe marea rivală FCSB 2, învingătoare în manșa tur a duelului cu CS Afumați, scor 1-0. Returul este programat duminică, de la 11:30.

Patronul a anunțat după meciul cu Steaua că nu va mai finanța echipa din Ulmu

Adversara Stelei în prima fază a barajului de promovarea în Liga 2, Mostiștea Ulmu, ar putea rămână fără finanțator. Dezamăgit de atitudinea arbitrilor față de echipa lui, patronul Vasile Tîrșolea a anunțat la finalul partidei din Ghencea că nu va mai băga nici un ban în fotbal.

ADVERTISEMENT

”Nu voi mai finanța echipa! Nu merită! Peisajul ăsta nu e propice pentru performanță. Ce rost are să faci eforturi și sacrificii personale? Nu mă poate obliga nimeni!

Noi am luptat cu influența Stelei! Nu s-a văzut că CSA a fost ajutată?! Acel arbitru dat penalty din proprie inițiativă în primul meci? Acum, aceeași poveste, același Pacionel, același penalty! Concluzia e că e țara lui Pacionel”, a declarat patronul Mostiștei Ulmu, după meci.

Vasile Tîrșolea finanțează echipa din Ulmu încă din 2005. Este pasionat de cuvinte încrucișate și a făcut din acest hobby un business care îi permite să finanțeze echipa din satul în care a copilărit. Anul trecut Mostiștea Ulmu a ratat promovarea în Liga 2 după ce a pierdut barajul cu Unirea Slobozia.

ADVERTISEMENT