Life

“Motan”, în lacrimi, la Vocea României! Irina Rimes: “Sunt o nesimțită”

Denis Roabeș a fost emoționat până la lacrimi în ultima ediție de la Vocea României, în timp ce Irina Rimes și Tudor Chirilă și-au continuat lungul șir de șicane.
25.11.2022 | 20:30
Motan in lacrimi la Vocea Romaniei Irina Rimes Sunt o nesimtita
Irina Rimes și Denis Roabeș, în centrul atenției la Vocea României. Foto: colaj Fanatik
ADVERTISEMENT

O nouă etapă este pe cale să înceapă la Vocea României, dar unele lucruri rămân neschimbate, mai ales când vine vorba de antrenori. Dacă Denis Roabeș a fost emoționat până la lacrimi de duelul ce s-a dovedit a fi duet al concurentelor sale, Irina Rimes și Tudor Chirilă „și-dat coate”, din nou, în ediția de vineri, 25 noiembrie 2022, a emisiunii.

Denis Roabeș, solistul de la The Motans, în lacrimi la Vocea României: „Nu cred că m-a văzut nimeni”

Dacă săptămâna trecută, Vocea României a fost despre dragoste, emisiunea difuzată vineri, 25 noiembrie 2022, a avut, ca de obicei, de toate: concurenți cărora piesa le-a amintit de foștii iubiți și suferințe, artiști aspiranți care n-au prea avut timp să treacă pe la repetiții și prietenii.

ADVERTISEMENT

În ultima ediție de battle-uri a show-ului, Denis Roabeș a fost făcut să plângă de concurentele sale. Diana Guia și Smaranda Marian au fost alese pentru duel, dar fetele l-au transformat în duet.

Solistul The Motans le-a dat să cânte piesa Impossible de la Nothing But Thieves, iar pe parcursul repetițiilor celor două concurente s-au apropiat atât de tare, încât au devenit prietene.

ADVERTISEMENT

„Sunt adorabile, sunt feerice, le iubesc. Sunt geniale. O să rupă tot. Există o chimie între ele. Au devenit prietene datorită unei piese”, a afirmat Denis.

Au știut atât de bine să-și transpună emoția în artă, încât la final, „Motanul” a coborât din scaunul lui, cu lacrimi în ochi, și le-a îmbrățișat. Chiar și Irina Rimes, care îi este prietenă de ani buni, a recunoscut că nu l-a văzut niciodată pe artist să plângă.

ADVERTISEMENT

„Nu m-a văzut, în genere, cineva plângând aici în România. Au fost niște lacrimi de bucurie pentru fete. A fost un moment atât de fain. Le-am ținut pumnii și nu e rușine să plângi. Sensibilitatea nu e vulnerabilitate”, a mărturisit Denis Roabeș la Vocea României.

Pe de altă parte, Tudor Chirilă nu s-a lăsat la fel de afectat nici de moment, dar nici de lacrimile colegului său. A recunoscut, însă, că îl înțelege și că obișnuia să fie la fel de „emoționat și ușor impresionabil”, cândva.

ADVERTISEMENT

Și Smiley a fost de părere că dacă Irina Rimes nu și-a surprins până acum amicul exprimându-și în acest mod emoțiile, este cazul să se întâlnească mai des. Iubitul Ginei Pistol este convins că Denis Roabeș poate fi găsit „bocind”.

Irina Rimes și Tudor Chirilă și-au continuat lungul șir de șicane. De ce a spus artista că este „nesimțită”?

De când noul sezon Vocea României a început, Irina Rimes și Tudor Chirilă au avut o constantă relație cuprinsă undeva între dragoste și ură. Ea l-a amenințat cu cravașa Săpun, el a avertizat-o că nu știe unde va duce toată această… acțiune, iar exemplele pot continua.

De această dată, Irina Rimes a intrat în vizorul lui, dar și a celorlalți antrenori după ce a spus că două concurente ar fi „isprăvit” o piesă. În Moldova, cuvântul are sensul de „s-ar fi descurcat cu succes”, la noi, însă, este privit altfel. Astfel că, pe tot parcursul ediției, solista și exprimarea ei au fost ținta glumelor.

„Irina este o femeie de ispravă. Irina isprăvește când vrea ea. Într-o vreme cu ispravnici, Irina n-ar fi făcut mulți purici. Irina Rimes nu simte absolut nimic pentru mine”, spunea Tudor Chirilă după moment.

„Sunt o nesimțită”, a simțit artista nevoia să-l întrerupă.

„Nu, ea nu este o nesimțită. Ea nu simte nimic pentru mine, este normal. Nici eu nu simt nimic pentru ea, între noi s-a isprăvit orice tip de simțire!”, a continuat solistul VAMA.

ADVERTISEMENT
Fost fotbalist al Stelei, dezvăluiri incredibile din Coreea de Nord: „Știți ce am...
Fost fotbalist al Stelei, dezvăluiri incredibile din Coreea de Nord: „Știți ce am mâncat? Răducioiu și-a vomitat mațele”
O detectivă este plătită pentru a afla dacă femeile sunt înșelate: „Din zece...
O detectivă este plătită pentru a afla dacă femeile sunt înșelate: „Din zece bărbați, în medie, opt eșuează”
BREAKING NEWS! Anunț șoc pentru Gigi Becali! Patronul de la FCSB are din...
BREAKING NEWS! Anunț șoc pentru Gigi Becali! Patronul de la FCSB are din nou mari probleme cu legea! A fost redeschis un dosar mai vechi ce îl vizează pe omul de afaceri din Pipera
Locul unic din România, considerat raiul iubitorilor de trasee montane. Drumul până la el...
Locul unic din România, considerat raiul iubitorilor de trasee montane. Drumul până la el ne poartă prin aproape 100 de peşteri
Cât de frumoasă e, la 44 de ani, fosta iubită a lui Adrian...
Cât de frumoasă e, la 44 de ani, fosta iubită a lui Adrian Mutu, dispărută din viaţa publică! A trecut printr-un divorţ dureros!
Incredibil ce s-a aflat despre Toto Cutugno la opt luni de la moartea...
Incredibil ce s-a aflat despre Toto Cutugno la opt luni de la moartea sa. Fiul său a dezvăluit totul: ”Nu l-a văzut niciodată să...”
Șeful Casei de Pensii, Daniel Baciu, ANUNȚ IMPORTANT PENTRU PENSIONARI
Șeful Casei de Pensii, Daniel Baciu, ANUNȚ IMPORTANT PENTRU PENSIONARI
Antena 1 dă în judecată Pro TV. Scandal uriaș din cauza chefilor Scărlătescu,...
Antena 1 dă în judecată Pro TV. Scandal uriaș din cauza chefilor Scărlătescu, Bontea și Dumitrescu
Semnele care pot anunța un nou război mondial. Biblia cuprinde o parte dintre...
Semnele care pot anunța un nou război mondial. Biblia cuprinde o parte dintre ele
Câștigătorul Chefi la cuțite șterge pe jos cu foștii chefi. Ce i-au făcut...
Câștigătorul Chefi la cuțite șterge pe jos cu foștii chefi. Ce i-au făcut acești în trecut. El critică și emisiunea MasterChef. ''Este un concurs pentru bucătari amatori''
Ucraina a cerut permisiunea să folosească arme occidentale împotriva unor ținte din interiorul...
Ucraina a cerut permisiunea să folosească arme occidentale împotriva unor ținte din interiorul Rusiei
Câștigătorul Chefi la cuțite dă de pământ cu Bontea, Dumitrescu și Scărlătescu. Ce...
Câștigătorul Chefi la cuțite dă de pământ cu Bontea, Dumitrescu și Scărlătescu. Ce a avut de spus la adresa foștilor chefi din cooking show-ul Antenei 1