Cine va da echipa câştigătoare la Campionatul Mondial! Ce au ales ruşii

Mirela Apostol   
in STIRI INTERNATIONALE
13/03/2018, 18:01
Cine va da echipa câştigătoare la Campionatul Mondial! Ce au ales ruşii GALERIE FOTO

După caracatiţa Paul, care a prezis cele şapte rezultate ale Germaniei la Mondialul 2010, Ahile, un motan alb şi surd a fost ales să facă pronosticul oficial la Cupa Mondială din Rusia (VEZI IMAGINEA N GALERIA FOTO).

Competiţia se va desfăşura în perioada 14 iunie-15 iulie. Felina cântăreşte 4,7 kg şi va face predicţiile alegând câştigătoarea din mai multe boluri de hrană, identificate clar. Motanul trăieşte în Muzeul Ermitaj din Sankt Petersburg a fost desemnat „prezicătorul oficial” al câştigătorilor.

 În 2017, Ahile a ales câştigătorii Cupei Confederaţiilor, după ce i s-a pus mâncare în boluri cu steagurile diferitelor ţări. „Decizia a fost luată, documentele au fost semnate”, a spus spus Maria Khaltunen, reprezentanta muzeului.

Ştirea MOMENTULUI

Japonia – Senegal 0-1. Live video la CM 2018. Mane a deschis scorul!

Orice informatie si/sau declaratie preluata din acest material se face numai cu citarea sursei FANATIK.RO si, obligatoriu, cu LINK ACTIV catre prezentul material. In caz contrar, persoanele fizice si/sau juridice care incalca drepturile de autor ale FANATIK.RO, prevazute si protejate de Legea nr.8/1996, privind dreptul de autor si drepturile conexe, sunt direct raspunzatoare legal pentru orice prejudiciu astfel cauzat.