Cele mai citite

„MOTANUL” a fost integralist DEGEABA. Torje a jucat şi el din primul minut!

Bogdan Stancu a fost integralist la Genclebirligi în meciul de azi, pe teren propriu, cu codaşa Rizespor. Degeaba pentru că oaspeţii au cîştigat cu 2-0, prin golurile marcate de Kaya (minutul 8)...
01.02.2015 | 15:23

Bogdan Stancu a fost integralist la Genclebirligi în meciul de azi, pe teren propriu, cu codaşa Rizespor. Degeaba pentru că oaspeţii au cîştigat cu 2-0, prin golurile marcate de Kaya (minutul 8) şi Obraniak (minutul 35).

turci

Partida a fost foarte tensionată, mai ales după eliminarea ivorianului Jean-Jaques Gosso (Gencler) încă din minutul 29, pentru al doilea „galben”. Alţi doi coechipieri, turcii Çiftçi şi Tosun, l-au urmat la cabine înainte de fluierul final, eliminaţi, e drept, în minutele 92 şi 93.

Genclerbirligi este pe locul 10, cu 22 de puncte în 18 etape, în timp ce Rizespor a urcat două poziţii şi e pe primul loc peste linia retrogradării, 15, cu 17 puncte.

649036-torje

Într-un alt meci din Turcia, disputat la aceeaşi oră, Gabi Torje a fost titular la Konyaspor. Formaţia internaţionalului român a învins acasă, cu scorul de 1-0, pe Eskisehirspor, după golul marcat de Kabze în minutul 43. Marica n-a fost în lotul lui Konyaspor, întrucît e accidentat de o perioadă mai lungă de timp.

CITEȘTE mai multe articole interesante din categoriile NEWS, SPORT sau LIFE
A apărut noua revistă Taifasuri
  • Câștigă ACUM o Dacia Logan, 2.000 de euro și multe alte premii!
  • Nr. 849. 32 pagini. Doar 5 lei!
A apărut noua revistă Taifasuri