Moţi a ratat un PENALTY! Cum au jucat Prepeliţă şi Keşeru în Ligă!

Claudiu Melinte   
in STIRI INTERNATIONALE
20/07/2016, 00:04
Moţi a ratat un PENALTY! Cum au jucat Prepeliţă şi Keşeru în Ligă!

UPDATE, ora 23:30. Ludogoreţ a obţinut calificarea în turul 3 preliminar al Ligii Campionilor. Campioana Bulgariei s-a impus cu 3-0 în meciul retur cu Mladost şi cu 5-0 la general! Golurile celui de-al doilea meci au fost marcate de Lukoki (2) şi Wanderson. În turul 3 preliminar, Ludogoreţ va juca împotriva Stelei Roşii din Belgrad. Moţi a fost titular, în timp ce Prepeliţă şi Keşeru au intrat pe parcurs.


Ludogoreţ joacă în acest moment cu Mladost Podgoriţa din Muntenegru. Este minutul 55, iar scorul este 2-0 pentru campioana Bulgariei. Putea fi chiar 3-0, însă Cosmin Moţi a ratat o lovitură de la ”11 metri”.

În meciul tur, fundaşul român a executat cu succes o lovitură de pedeapsă în prima repriză. Chiar dacă mai sînt de jucat 35 de minute pînă la finalul meciului, Ludogoreţ este ca şi calificată în turul 3, acolo unde o va întîlni pe învingătoarea dintre Steaua Roşie Belgrad şi Valletta.

Ştirea MOMENTULUI

Scandal după Hajduk – FCSB! Acuze la adresa unui jucător: “Şi-a urmărit interesele meschine”

Orice informatie si/sau declaratie preluata din acest material se face numai cu citarea sursei FANATIK.RO si, obligatoriu, cu LINK ACTIV catre prezentul material. In caz contrar, persoanele fizice si/sau juridice care incalca drepturile de autor ale FANATIK.RO, prevazute si protejate de Legea nr.8/1996, privind dreptul de autor si drepturile conexe, sunt direct raspunzatoare legal pentru orice prejudiciu astfel cauzat.

Închide ×