Moţi, vedetă în presa din Italia! Semnal de alarmă înainte de meciul Ludogoreţ – AC Milan

Ionut Neamţu    Razvan Nicolae   
in Fotbal international
15/02/2018, 18:09
Moţi, vedetă în presa din Italia! Semnal de alarmă înainte de meciul Ludogoreţ – AC Milan

Cosmin Moţi a intrat în istoria celor de la Ludogoreţ Razgrad, după ce internaţionalul român a apărat penalty-urile în faţa Stelei. Fundaşul de 33 de ani i-a ajutat pe campionii Bulgariei să se califice în grupele Ligii Campionilor.

Joi, Ludogoreţ Razgrad se va duela cu AC Milan în 16-imile Europa League. Cu acest prilej, jurnaliştii de la La Gazzetta dello Sport şi-au adus aminte de momentul în care Cosmin Moţi a intrat în poarta bulgarilor şi i-a blocat pe stelişti în drumul spre grupele Ligii Campionilor.

Moţi, şase sezoane la Ludogoreţ

Cel mai eroic moment al carierei sale, de-a lungul căreia a trecut şi pe la Siena, a fost trăit de Cosmin Moţi cu un alt nume pe spate (internaţionalul român purta tricoul portarului Cvorovic). În schimb, a avut parte de onoare pe care puţini jucători în activitate o primesc. Ba chiar e un caz unic ce aminteşte ca pentru Ludogoreţ nimic nu e imposibil. “Tribuna Moţi” e tribuna din partea dreaptă a arenei “vulturilor” şi totodată singura a noului stadion care o va găzdui pe Milan în această seară, celelalte fiind încă în construcţie”, au scris italienii.

Cosmin Moţi a jucat de-a lungul timpului la Universitatea Craiova, Dinamo Bucureşti, Siena şi Ludogoreţ Razgrad. Internaţionalul român a ajuns la cel de-al şaselea sezon în tricoul campioanei Bulgariei.

Ştirea MOMENTULUI

Gigi, impresionat: “Dacă avea 1,80 metri și 21 de ani, dădeam 10 milioane”

Orice informatie si/sau declaratie preluata din acest material se face numai cu citarea sursei FANATIK.RO si, obligatoriu, cu LINK ACTIV catre prezentul material. In caz contrar, persoanele fizice si/sau juridice care incalca drepturile de autor ale FANATIK.RO, prevazute si protejate de Legea nr.8/1996, privind dreptul de autor si drepturile conexe, sunt direct raspunzatoare legal pentru orice prejudiciu astfel cauzat.