Sport

Motiv de bucurie pentru Dinamo în ziua meciului cu Clinceni! Fotbalistul pe care DDB l-a convins să renunțe la memoriu

Încă o veste excelentă pentru Dinamo înainte de meciul cu Academica Clinceni, după ce un fotbalist important va renunța la memoriu.
02.08.2021 | 16:15
Motiv de bucurie pentru Dinamo in ziua meciului cu Clinceni Fotbalistul pe care DDB la convins sa renunte la memoriu
ADVERTISEMENT

Dinamo are nevoie disperată de jucători, însă blocada transferurilor din cauza memoriilor jucătorilor spanioli blochează strategia de transferuri a lui Dario Bonetti și a celor din club.

Deși mai mulți jucători și-au depus memoriul, fanii-acționari din programul DDB au reușit să îl convingă pe unul dintre jucătorii de bază să renunțe la procesul intentat împotriva clubului.

ADVERTISEMENT

Alexandru Răuță a renunțat la memoriu și va continua la Dinamo

Suporterii de la Peluza Cătălin Hîldan anunță triumfător că mijlocașul central Alexandru Răuță va rămâne la Dinamo, deși părea ca și plecat, iar pe data de patru august ar fi rămas liber de contract.

„ALEXANDRU RĂUȚĂ CONTINUĂ LA DINAMO! Alex a înțeles că Dinamo trece printr-o perioadă foarte grea și a acceptat să renunțe la memoriul depus. Înainte de orice, a înțeles că situația dificilă în care se află clubul nu are legătură cu cei care conduc acum Dinamo, ci cu persoane care au avut misiunea să ne îngroape cu totul”, anunță ultrașii „câinilor” printr-un comunicat.

ADVERTISEMENT

Fanii alb-roșii sunt mulțumiți de modul în care Dinamo este condus în acest moment de Iuliu Mureșan și de echipa sa și subliniază încă o dată, dacă mai era nevoie, că programul DDB este singurul care susține financiar clubul în acest moment: „Clubul este condus acum pe alte principii. E adevărat că nu avem foarte mulți bani și că singura sursă de susținere sunt suporterii, prin biletele cumpărate, prin cotizații și comenzi de tricouri inscripționate”.

„Câinii” au cumpărat încă 16.000 de bilete virtuale

Suporterii lui Dinamo au reușit să cumpere alte 16.000 de bilete virtuale, iar mai multe „sucursale” DDB au făcut deja sold-out în sectorul lor.

ADVERTISEMENT

„Până acum, cei care au terminat biletele virtuale alocate sunt DDB Brașov, Dinamoviști din Italia, DDB Bihor, DDB Prahova, Italia Supreme ,DDB Constanța, DDB Arad, DDB UK, DDB Italia, DDB Brăila, DDB Vrancea și DDB București. În toate județele sunt câini care continuă să facă eforturi pentru ca Dinamo să existe. Le mulțumim tuturor pentru implicare!”, se concluzionează în comunicatul dinaintea partidei cu Academica Clinceni.

În final, suporterii lui Dinamo fac un apel pentru fanii din afara Bucureștiului care nu pot fi prezenți pe stadion și îi îndeamnă să cumpere bilete online: „CÂINE, intră și tu pe acest link și cumpără câteva bilete pentru Dinamo!”.

ADVERTISEMENT

DDB încearcă să mai convingă alți doi jucători să renunțe la memoriu

Board-ul DDB încearcă în aceste zile să negocieze cu Ricardo Grigore și Robert Moldoveanu să renunțe la memorii, anunță gsp.ro. Cei doi au fost printre primii jucători care și-au depus memoriu și se judecă de mai bine de șase luni de zile.

ADVERTISEMENT

De altfel, Ricardo Grigore, proaspăt întors de la Jocurile Olimpice de la Tokyo a renunțat la câteva zile de vacanță și are șanse mari să fie titular în meciul cu Academica Clinceni.

Printre jucătorii care au notificat clubul sau au depus memorii se mai numără însă alte două nume grele: Steliano Filip și Deian Sorescu, dar și Paul Anton. Florin Bejan, Janusz Gol, Ante Puljic, Diego Fabbrini și Adam Nemec au devenit deja jucători liberi de contract și au părăsit-o pe Dinamo.

Paul Anton va pleca și el de la Dinamo

Din păcate pentru Dinamo, Paul Anton nu va mai continua la Dinamo, după ce jucătorul nu a ajuns la nicio înțelegere cu clubul, iar pe patru august ar putea deveni liber de contract, indiferent dacă alb-roșii îi vor achita cei 60.000 de euro.

Chiar dacă ulterior cele două părți vor ajunge la o înțelegere, Anton nu va mai putea semna cu Dinamo din cauza interdicției la transferuri. FANATIK a aflat că mijlocașul va reveni marți la antrenamentele cu echipa după problemele la metatarsiene, însă sunt șanse mici ca el să mai continue la Dinamo.

Mijlocașul de 31 de ani este dorit de Universitatea Craiova și este evaluat conform transfermarkt la 1,1 milioane de euro, fiind și în atenția echipei naționale.