ADVERTISEMENT
Cele mai citite

Se întâmplă în România! Motivul incredibil pentru care a fost întrerupt un meci de handbal

Mari probleme la partida dintre ASC Dobrogea Sud Constanţa şi CSM Focşani, din Liga Naţională de handbal masculin. Jocul a fost întrerupt dintr-un motiv incredibil.
Autor: Gabriel Esanu | 17.02.2018 | 19:08
Se întâmplă în România! Motivul incredibil pentru care a fost întrerupt un meci de handbal

Handbaliştii celor două echipe au riscat o accidentare foarte gravă în timpul partidei disputate în sala din Constanţa, după ce un cui a ieşit din parchet. Din fericire, unul dintre jucătorii celor două echipe a observat problema şi i-a semnala-o arbitrului înainte de a se produce vreun incident.

ADVERTISEMENT

Arbitrul a oprit imediat partida, iar jucătorii au încercat să rezolve problema. Nu au reuşit, aşa că a fost nevoie de intervenţia organizatorilor pentru a fixa din nou cuiul în podea. Partida s-a reluat în cele din urmă, după multe minute de întârziere.

Până la urmă, doar acel cui le-a dat emoţii constănţenilor. Gazdele s-au impus contra formaţiei din Focşani, scor 31-25, şi se află pe locul 5, cu 37 de puncte. CSM Focşani este pe poziţia a 10-a, cu 20 de puncte.

ADVERTISEMENT

Liderul din campionatul naţional de handbal masculin rămâne Steaua Bucureşti, care s-a impus în această etapă la Timişoara, scor 27-20. Cu 43 de puncte, “militarii” au un avans de trei lungimi faţă de CSM Bucureşti.

CITEȘTE mai multe articole interesante din categoriile NEWS, SPORT sau LIFE
ADVERTISEMENT
A apărut noua revistă Taifasuri
  • Câștigă ACUM o Dacia Logan, 2.000 de euro și multe alte premii!
  • Nr. 842. 32 pagini. Doar 5 lei!