Life

Adevăratul motiv pentru care Andreea Marin a decis să divorțeze de Ștefan Bănică Jr. “Aveam insomnii și mă trezeam plângând”

Iubirea dintre Andreea Marin și Ștefan Bănică Jr. a dispărut după șapte ani, așa că prezentatoarea a decis să pună capăt căsniciei. Vedeta a dezvăluit tot ce s-a întâmplat.
23.02.2022 | 12:23
Adevaratul motiv pentru care Andreea Marin a decis sa divorteze de Stefan Banica Jr Aveam insomnii si ma trezeam plangand
ADVERTISEMENT

Andreea Marin și Ștefan Bănică Jr. au format unul dintre cele mai frumoase cupluri din showbiz. S-au căsătorit în anul 2006, dar în 2013 au decis să se despartă.

La vremea respectivă s-a spus că motivul a fost infidelitatea actorului.

Invitată în cadrul unui podcast, Andreea Marin a vorbit despre problemele pe care le-a avut în acea perioadă și cum a decis să divorțeze de tatăl fiicei sale.

ADVERTISEMENT

Adevăratul motiv pentru care Andreea Marin a decis să divorțeze de Ștefan Bănică Jr.

Andreea Marin și Ștefan Bănică Jr au decis să se despartă după o căsnicie de aproape șapte ani. La vremea respectivă, prezentatoarea a declarat că suferă foarte tare, dar nu a vrut să vorbească despre motivul divorțului.

Invitată în cadrul podcastului găzduit de Mihai Morar, vedeta a vorbit despre căsnicia  cu tatăl fiicei sale. Aceasta a mărturisit că a trecut prin clipe cumplite. Nu putea să doarmă și plângea fără motiv.

ADVERTISEMENT

“Eram nefericită! Eram bolnavă, pentru că depresia este o boală, să o recunoaștem. Aveam insomnii, mă trezeam plângând fără motiv. Din afară, aveam viața perfectă.

Dar în mine era un zbucium continuu. Singurul moment fericit era atunci când îmi țineam copilul în brațe! Nu voiam să realizez că am o problemă, nu! Eu eram o femeie puternică.”, a spus Andreea Marin în podcastul realizat de Mihai Morar.

ADVERTISEMENT

Cazul Mădălinei Manole i-a dat și mai mult de gândit, iar în final, și-a făcut curaj și a mers la un specialist. Atunci a aflat că suferă de depresie.

“După tragedie, ascultam la TV un interviu cu un psiholog care vorbea despre semnele depresiei și mi-ai dat seama că sunt multe comune”, a mai spus vedeta.

ADVERTISEMENT

Pentru că nu a mai reușit să-și găsească liniștea alături de Ștefan Bănică Jr, vedeta a decis să pună capăt căsniciei.

“Sufletește nu eram bine! Am luat măsuri târziu, după cum știți cu toții. Nu eram bine în viața personală. Dacă aș putea să schimb ceva la trecut, aș fi mai atentă la alegerile pe care le fac! La oamenii din jur”, a mărturisit Andreea Marin.

Chiar dacă au divorțat, cei doi au păstrat mereu legătura de dragul fiicei lor, Violeta.

ADVERTISEMENT