Fotbal intern

Motivaţie înainte de play-off! Ce contract a primit Edi Iordănescu de la oficialii lui CFR Cluj. Exclusiv

30.03.2021 | 17:11
Motivatie inainte de playoff Ce contract a primit Edi Iordanescu de la oficialii lui CFR Cluj Exclusiv
ADVERTISEMENT

CFR Cluj se pregăteşte pentru ultimele două meciuri din sezonul regulat, cu Dinamo şi U Craiova, iar oficialii campioanei României s-au gândit să-i ofere o motivaţie în plus lui Edi Iordănescu. FANATIK a aflat ce contract a primit antrenorul ardelenilor înainte de intrarea în play-off.

Din informaţiile FANATIK, Edi Iordănescu a semnat prelungirea contractului cu CFR Cluj, înainte de startul play-off-ului în Liga 1. Noul acord al antrenorului de 42 de ani va fi scadent la finalul sezonului 2025-2026.

ADVERTISEMENT

Contract nou între Edi Iordănescu şi CFR Cluj

Adus pe banca lui CFR Cluj în decembrie, după demiterea lui Dan Petrescu, Edi Iordănescu semnase până la finalul actualui sezon, cu posibilitatea de prelungire. După 18 meciuri pe banca ardelenilor, tehnicianul i-a convins pe oficialii campioanei României, care au venit cu noul acord înainte de play-off.

Cu două etape înainte de meciurile decisive pentru titlul de campioană a României, CFR Cluj ocupă locul 2, la trei puncte în spatele liderului FCSB. Principalul obiectiv al lui Edi Iordănescu la formaţia din Gruia este câştigarea trofeului, care ar fi echivalentă cu o calificare în preliminariile Ligii Campionilor.

ADVERTISEMENT

A fost la un pas de calificarea în 16-imile de finală din Europa League

La scurt timp după numirea pe banca lui CFR Cluj, Edi Iordănescu a fost la un pas de o mare performanţă. În ultima etapă faza grupelor Europa League, campioana României avea nevoie de o victorie în meciul cu Young Boys Berna pentru calificarea în primăvara europeană.

Pe finalul meciului de la Berna, Gabriel Debeljuh a deschis scorul la Berna, iar CFR Cluj era în 16-imile de finală. Benoit Bastien le-a distrus visul clujenilor, care ar fi repetat performanţa din sezonul 2019-2020. Francezul a acordat cu uşurinţă o lovitură de la 11 metri şi l-a eliminat pe Cristi Bălgrădean la aceeaşi fază.

ADVERTISEMENT

Elveţienii au întors scorul în prelungiri, după golurile marcate de Nsame (90+3) şi Gaudino (90+6), iar arbitrul Bastien l-a privat pe Edi Iordănescu de cel mai important moment al carierei în cupele europene.

“Simt că mi s-a făcut o mare nedreptate! Nici gazdele n-au înțeles pentru ce s-a dat penalty. Cred că decizia este total greșită, cred că delegarea este total neinspirată”, spunea Edi Iordănescu la finalul meciului de la Berna.

ADVERTISEMENT

Edi Iordănescu revine pe banca lui CFR Cluj la meciul cu Dinamo

Suspendat două etape, după ce a fost eliminat în meciul cu UTA Arad, Edi Iordănescu a ratat partidele cu Poli Iaşi şi FCSB. După ce şi-a ispăşit pedeapsa, antrenorul de 42 de ani va reveni pe banca lui CFR Cluj la meciul cu Dinamo, programat să se dispute luni, 5 aprilie, de la ora 20:30.

  • 12 victorii, 3 remize şi 3 înfrângeri este palmaresul lui Edi Iordănescu la CFR Cluj
ADVERTISEMENT