Sport

Motivele decăderii lui Octavian Popescu: „Visul de a pleca într-un fotbal puternic și bogat îl destabilizează”

Tavi Popescu nu se regăsește, iar evoluțiile fotbalistului de 19 sunt adesea criticate. Un fost internațional a găsit mai multe explicații.
23.09.2022 | 16:05
Motivele decaderii lui Octavian Popescu Visul de a pleca intrun fotbal puternic si bogat il destabilizeaza
Octavian Popescu are 17 meciuri și niciun gol marcat pentru FCSB în acest sezon. Un fost internațional a analizat cauzele decăderii. Sursa foto: sportpictures.eu
ADVERTISEMENT

Octavian Popescu a evoluat în 17 partide în acest sezon pentru FCSB, în toate competițiile, dar jocul lui este mult sub așteptări. Reușitele spectaculoase din precedentul campionat sunt doar amintiri pentru tânărul fotbalist.

Tavi Popescu e copleșit spune un fost internațional

Nimic nu îi mai iese lui Octavian Popescu în acest sezon, iar decăderea i-a dus numeroase critici. Patronul Gigi Becali crede că e doar o etapă nefastă peste care va trece, în timp ce alți oameni de fotbal sunt de părere că în anturajul lui Tavi Popescu sunt prea mulți impresari.

ADVERTISEMENT

Fostul internațional Aurel Țicleanu a găsit mai multe explicații pentru momentul nefericit pe care Octavian Popescu îl trăiește.

”În fotbal sunt interesați foarte mulți oameni să intre în anturajul jucătorului, printre care impresari sau manageri. Ei îl plimbă pe jucător, iar interesul lor este ca un jucător să nu rămână prea mult la o echipă pentru că asta înseamnă bani pierduți. 

ADVERTISEMENT

Sunt mulți oameni care îl trag de la lucrurile principale. Îl distrag de la lucrurile principale. Visul de a pleca într-o țară din Vest, într-un fotbal puternic și bogat îi destabilizează pe jucători”, a explicat Țicleanu, pentru GSP.ro.

Țicleanu spune că stilul de viață a lui David Popovici este un model de urmat pentru tinerii jucători

Fostul mijlocaș al ”Craiovei maxima” a mai adăugat că și Mass-media este un factor perturbator în viața tinerilor sportivi și că modelul aplicat cu succes de David Popovici este unul pe care ar trebui să-l urmeze cât mai mulți fotbaliști.

ADVERTISEMENT

”Mass-media este altceva decât ce era pe vremea mea. Acest lucru îl poate copleși pe jucător. Lucrurile pleacă din afara terenului. L-aș da exemplu pe David Popovici.

Părinții îl sprijină. Au reușit ca în jurul său să nu fie nimeni, să aibă un anturaj intim. Sunt părinții, antrenorii și prietena. 

ADVERTISEMENT

Băiatul se trezește la 5 dimineața și intră la antrenament, apoi se duce la școală. În relațiile colegiale intră doar pe parcursul orelor și atât”, a punctat Aurel Țicleanu.


  • (P) Cota BETANO pentru FCSB: 4,85 este cota pentru ”X și sub 1,5 goluri” la FCSB – FC Argeș. Vezi aici toate cotele!

ADVERTISEMENT