Sport

Motivele pentru care Lionel Messi vrea să revină cu orice preț la Barcelona: „Este clubul lui!”

Lionel Messi ia în calcul o revenire la Barcelona, mai ales după ce fanii lui Paris Saint-Germain l-au huiduit. De ce s-ar întoarce pe Camp Nou.
10.04.2023 | 10:48
Motivele pentru care Lionel Messi vrea sa revina cu orice pret la Barcelona Este clubul lui
Lionel Messi își încheie contractul cu PSG la finalul sezonului. Sursă foto: hepta.ro
ADVERTISEMENT

Lionel Messi are șanse mari să nu mai continue la PSG, iar proaspătul campion mondial cu naționala Argentinei are mai multe oferte. Chiar și conducerea catalanilor a recunoscut negocierile cu atacantul de 35 de ani.

Lionel Messi, tot mai aproape de o despărțire de PSG

Stan Collymore, fostul atacant al lui Liverpool și Aston Villa a vorbit despre plecarea lui Lionel Messi de la PSG. Dorit și de Al-Hillal sau Inter Miami, englezul e convins că argentinianul va alege în cele din urmă Barcelona.

ADVERTISEMENT

Fostul mare fotbalist e sigur că starul naționalei Argentinei mai poate face față în Spania: „Dacă Lionel Messi se întoarce la Barcelona, ar fi pur și simplu incredibil. Cu siguranță că el simte că mai poate juca la cel mai înalt nivel în Europa și nu se înșală.

El știe că La Liga este mai competitivă decât Ligue 1 și Barcelona este clubul lui”, mai argumentează Stan Collymore. Suporterii Barcelonei și-ar dori de asemenea enorm ca Messi să se întoarcă acasă, iar pentru catalani ar fi și o lovitură financiară. Mai ales că Barcelona are grave probleme financiare.

ADVERTISEMENT

Cel mai important argument al lui Collymore sunt incidentele de la partida cu Lyon, când Messi a fost apostrofat de fani: „Fanii Barcelonei sunt fanii lui, iar faptul că a fost huiduit de suporterii lui PSG recent doar vine să întărească asta”, a mai spus legenda lui Liverpool, confom Footballtransfers.

Jorge Messi, întâlnire cu Juan Laporta, președintele Barcelonei

Jorge Messi, tatăl și impresarul fotbalistului a avut o întâlnire cu Juan Laporta de circa 40 de minute, iar oficialul Barcelonei i-a transmis că Lionel merită să îi se aducă un ultim omagiu în Europa înainte să plece în America sau în țările arabe.

ADVERTISEMENT

Deși au apărut zvonuri că Barcelona i-ar pregăti o ofertă lui Messi, jucătorul nu a primit încă nimic oficial. Potrivit presei din Spania, Messi ar fi în asentimentul celor de la Barcelona și își dorește să mai joace măcar un an la cel mai înalt nivel.

Messi a refuzat deja prima propunere de prelungire a contractului cu PSG și își dorește să vadă planul sportiv pe care îl au francezii. Cel mai probabil, Barcelona îi va face lui Messi o ofertă oficială după ce își va rezolva problemele cu fair-play-ul financiar.

ADVERTISEMENT

Lionel Messi își încheie contractul cu Barcelona pe 30 iunie 2023. În acest sezon la PSG, atacantul a reușit 19 goluri și 18 pase decisive în 34 de meciuri.


  • Cotă NETBET pentru PSG: 1,70 este cota pentru „1 solist” la meciul PSG – Lens

ADVERTISEMENT