ADVERTISEMENT
Fotbal international

Motivele pentru care lui Mourinho nu îi place să stea în propria casă: „Nu știu să calc, nu știu să gătesc și nu pot să fac curățenie”

Autori: Andrei Șchiopu, Ionut Neamţu | 04.12.2019 | 16:38
Motivele pentru care lui Mourinho nu îi place să stea în propria casă: „Nu știu să calc, nu știu să gătesc și nu pot să fac curățenie”
Jose Mourinho. Sursă foto: hepta.ro

Jose Mourinho a vorbit înaintea meciului dintre Tottenham și Manchester United, fosta sa echipă, și a declarat că era mult mai fericit să stea într-o cameră de hotel, cum a făcut în perioada în care i-a pregătit pe „diavolii roșii”, decât să locuiască în propria casă.

ADVERTISEMENT

Dilemele lui Mourinho: „Nu știu să calc, nu știu să gătesc și nu pot să fac curățenie!”

Jose Mourinho a povestit cum era pentru el să trăiască într-o cameră de hotel în perioada în care a pregătit-o pe Manchester United și a explicat de ce nu îi place să locuiască în propria locuință: Nu am fost deloc nefericit atunci când am stat în hotel. Aș fi fost mult mai nefericit dacă eram în propria casă”.

„Ar fi trebuit să fac curățenie, ceea ce nu mi-aș fi dorit, ar fi trebuit să calc, dar nu știu cum se folosește fierul de călcat. Aș fi gătit doar ouă și cârnați, singurul fel de mâncare pe care știu să-l gătesc”, a mai spus Mourinho.

ADVERTISEMENT

„Nu am stat într-o cameră de hotel. Era un apartament doar pentru mine”

„Am trăit într-un apartament extraordinar, nu era o simplă cameră. Era al meu în toată perioada de timp. Nu era unul dintre acele locuri pe care le părăseșt după o săptămână. Nu, era doar al meu. Mi-am lăsat toate lucrurile acolo”, a continuat tehnicianul portughez.

„Aveam cărțile mele, abonamentul la TV și calculatorul. Era o locuință unde primeam cafeaua când o ceream și dacă nu aveam chef să cobor la cină, le spuneam să-mi aducă cina la mine. Aveam tot ce doream. A fost bine, mai mult decât bine”, și-a adus aminte cu drag Jose Mourinho.

ADVERTISEMENT

„Pentru mine cei mai importanți sunt fanii și oamenii alături de care lucrez. Mă bucur că am rămas în relații bune cu cei de la Manchester United și Ed Woodward (vicepreşedintele lui United, cel care se ocupă de partea executivă) mă poate suna să-mi ureze mult noroc”, a mai spus portughezul.

„Chef-ul de la restaurant mă sună să mă întrebe cum mă simt, iar pentru mine aceste lucruri mărunte mă fac cu adevărat fericit”, a încheiat tehnicianul lui Tottenham.

ADVERTISEMENT
  • 56 de ani a împlinit Jose Mourinho pe 26 ianuarie
CITEȘTE mai multe articole interesante din categoriile NEWS, SPORT sau LIFE
ADVERTISEMENT
A apărut noua revistă Taifasuri
  • Câștigă ACUM o Dacia Logan, 2.000 de euro și multe alte premii!
  • Nr. 842. 32 pagini. Doar 5 lei!