Motivele pentru care nu a fost judecat dosarul Rapidului

Iuliana Spirache   
in Fotbal intern
21/07/2016, 12:20
Motivele pentru care nu a fost judecat dosarul Rapidului

Curtea de Apel Bucureşti a amînat decizia privind falimentul Rapidului – vezi mai multe detalii.

Motivul pentru care dosarul giuleştenilor nu a putut fi judecat astăzi este acela că nu au fost citaţi foşti jucători ai Rapidului, obligaţi să participe la proces. Preşedinta completului de judecată a spus că nu există date privind domiciliile lor, să ştie instanţa unde să poată fi citaţi, iar reproşurile s-au îndreptat cître avocaţii formaţiei din Giuleşti.

Avocaţii Rapidului aveau obligaţia să anunţe domiciliile celor care trebuiau să fie citaţi. Aici nu e vorba doar de fotbalişti, ci şi de societăţi comerciale care au de recuperat sume de bani de la trupa din Giuleşti. În plus, cele trei judecătoare vor intra în concediu legal de odihnă, deci Curtea de Apel nu va putea judeca mai repede de 24 august cazul.

Ştirea MOMENTULUI

Mahlangu a plecat la Ludogoreţ. Dinamo a confirmat Fanatik. Ce salariu va lua mijlocaşul

Orice informatie si/sau declaratie preluata din acest material se face numai cu citarea sursei FANATIK.RO si, obligatoriu, cu LINK ACTIV catre prezentul material. In caz contrar, persoanele fizice si/sau juridice care incalca drepturile de autor ale FANATIK.RO, prevazute si protejate de Legea nr.8/1996, privind dreptul de autor si drepturile conexe, sunt direct raspunzatoare legal pentru orice prejudiciu astfel cauzat.

Închide ×