Fotbal intern

Motivele pentru care Peluza Roş-Albastră nu mai vine la meciurile FCSB: “Aceşti oameni nu ne merită!”

26.09.2018 | 14:50
Motivele pentru care Peluza RosAlbastra nu mai vine la meciurile FCSB Acesti oameni nu ne merita
Peluza Roş-Albastră afisează coregrafia la startul partidei cu Dinamo de pe Naţional Arena

Care sunt motivele pentru care ultraşii din Peluza Roş-Albastră nu mai vin la meciurile lui FCSB. Galeria echipei lui Gigi Becali a anunţat că nu o să mai fie prezentă la nici un meci al favoriţilor pentru o perioadă nedeterminată. FCSB nu a avut parte de susţinerea fanilor din Peluza Roş-Albastră la partida cu Dunărea Călăraşi de la Voluntari, scor 2-0. Şi nu vor veni nici la meciul din Cupa României, pe care FCSB îl joacă împotriva celor de la Unirea Alba Iulia.  Fanii din gruparea respectivă au şi emis un comunicat unde au spus că principalul vinovat pentru situaţia actuală este Gigi Becali. Dar ce i-a deranjat pe fanii vicecampionilor României?

Ultraşii din Peluza Roş-Albastră au explicat de ce nu mai doresc să vină la meciurile lui FCSB

FANATIK.RO a luat legătura cu mai mulţi fani din Peluza Roş-albastră pentru a afla care sunt motivele care au dus la această decizie dreastică. “Este clar că vinovatul principal este Gigi Becali. Am şi spus în comunicat că declaraţiile lui iresponsabile ne-au determinat să luăm această decizie. Dacă tot îi place de galeria lui Dinamo atunci nu este oare mai bine să cumpere Dinamo? Tot vrea Negoiţă să vândă, nu?

Fanii lui Dinamo, pe care el îi simpatizează atât de mult, sunt acei fani care şi-au bătut joc de Gigi Becali şi l-au minţit că vor face o coregrafie pentru echipa noastră la meciul cu Manchester City. I-au mai şi spus că acea primă coregrafie este gratis, iar ei ne-au umilit din cauza lui Becali”, a spus unul dintre suporteri.

Gigi Becali este nervos în timpul unei conferinţe de presă
Gigi Becali este nervos în timpul unei conferinţe de presă

“Terorizează jucătorii la televizor şi spune mereu echipa”

În continuare, un alt fan din Peluza Roş-Albastră a vorbit pentru FANATIK.RO şi despre alte nemulţumiri pe care ultraşii le au faţă de patronul celor de la FCSB. “Ne deranjează şi faptul că după ce am dat acel comunicat nu am primit nici măcar un telefon de la Meme sau de la cineva de la club. Cu alte cuvinte, ne-am dat seama că aceşti oameni nu ne merită. Doar noi ştim câte am păţit pentru faptul că am ales să susţinem în continuare proiectul lui Becali, deoarece Steaua adevărată este la el. Doar noi ştim câte ameninţări am primit de la suporterii din Peluza Sud. Şi pentru ce? Să ne spună acum Gigi Becali de fanii lui Dinamo cât de mari şi tari sunt?”, afirmă unul din liderii PRA. 

Acesta a continuat: “Ne-am săturat de toate declaraţiile iresponsabile pe care le face acest om. Terorizează jucătorii la televizor. Le dă adversarilor echipa cu o zi înainte. Am ajuns de râsul lumii. Fotbaliştii ni se tot plâng mereu că s-au săturat să fie atacaţi de Gigi la televizor. Sunt făcuţi praf. Nu ştim cât mai rezistă şi Dică. Ne-a spus că dacă va câştiga un trofeu cu Steaua, atunci o să plece singur de la echipă că s-a săturat şi el. Acest Gigi Becali chiar nu-şi dă  seama că distruge cu mâna lui Steaua? Nu vede că nu mai suntem în stare să câştigăm un campionat? Şi totul se întâmplă doar din cauza lui, iar noi ne-am săturat. Până aici, ne ajunge”, a spus fanul respectiv.