Fotbal intern

Motivele plecării lui Victor Piţurcă de la U Craiova! Cei 11 jucatori pe care voia să-i dea afară şi condiţia impusă pentru noi transferuri! EXCLUSIV

04.01.2020 | 16:40
Motivele plecarii lui Victor Piturca de la U Craiova Cei 11 jucatori pe care voia sai dea afara si conditia impusa pentru noi transferuri EXCLUSIV
Motivele plecării lui Victor Piţurcă de la U Craiova! Cei 11 jucatori pe care voia să-i dea afară (sursă foto: sportpictures.eu)
ADVERTISEMENT

FANATIK a aflat unul dintre motivele plecării lui Victor Piţurcă de la U Craiova. Antrenorul de 63 de ani voia să dea afară 11 jucători de la echipă şi cerea ca în locul acestora să fie aduşi fotbalişti cu experienţă, pe bani mulţi.

Motivele plecării lui Victor Piţurcă de la U Craiova. Cine sunt cei 11 jucători pe care voia să-i dea afară

FANATIK a anunţat că Victor Piţurcă vrea să-şi rezilieze contractul cu U Craiova, acesta fiind nemulţumit de lot şi de posibilele transferuri care urmau să fie efectuate în pauza de iarnă. În plus, “Piţi” voia să dea afară 11 jucători de la echipă şi cerea ca noile achiziţii să fie făcute pe bani mulţi, contrar politicii clubului din Bănie, care vrea să crească fotbalişti tineri.

ADVERTISEMENT

Primul nume pe lista lui Victor Piţurcă era Mirko Pigliacelli, fotbalist care a intrat pe lista neagră în această toamnă. FANATIK a aflat că antrenorul de 63 de ani nu îşi dorea să-l ia pe portarul italian în cantonamentul din Antalya.

Cei 11 jucători pe care Victor Piţurcă voia să-i dea afară: Mirko Pigliacelli, Ivan Martic, Renato Kelic, Tiago Ferreira, Marius Briceag, Goran Zakaric, Kamer Qaka, Alexandru Mateiu, Alex Ioniţă, Carlos Fortes şi Mihai Roman.

ADVERTISEMENT

Victor Piţurcă s-a plâns de lotul lui U Craiova pe finalul anului

La începutul lunii decembrie, după ce U Craiova a fost învinsă de Astra Giurgiu, scor 0-1, Victor Piţurcă s-a plâns de lotul pe care îl avea la dispoziţie şi a susţinut că este nemulţumit de jucătorii lui atunci când echipa pierde.

“Nu e vorba de ritm. Ce, Astra a avut ritm? A jucat ca de obicei. A fost vorba de combinații, de pasele jucătorilor. A fost vorba și de valoare, de calitatea jucătorilor. Nu sunt mulțumit de niciun jucător când pierde echipa”, spunea Victor Piţurcă.

ADVERTISEMENT

Mirko Pigliacelli a fost trimis la echipa a doua de Victor Piţurcă

Mirko Pigliacelli nu a mai prins primul “11” la U Craiova de la finalul lunii noiembrie, când Victor Piţurcă l-a trimis la echipa a doua. Între timp, antrenorul de 63 de ani a anunţat că portarul italian nu mai intră în vederile lui, chiar dacă fanii echipei din Bănie l-au criticat pentru această decizie.

“Pigliacelli cred că da, e un capitol închis. Am mai avut o discuție cu el și văd că e greu să înțeleagă ce e U Craiova. Eu am mai încercat. L-am trimis la echipa a doua. Se simte nedreptățit. E nu acceptă să fie rezervă. Vom vedea în iarnă ce se va întâmpla”, anunţat “Piţi” înainte de FCSB – U Craiova 2-0.

ADVERTISEMENT

“Dacă nu mai am şanse la titlu, plec”

Atunci când a fost prezentat la U Craiova, la începutul lunii septembrie, Victor Piţurcă anunţa că vine la echipa din Bănie pentru a câştiga titlul. Scurtul mandat pe banca tehnică a oltenilor a însemnat cinci înfrângeri în 16 meciuri jucate în toate competiţiile, ceea ce a redus considerabil şansele la primul loc în campionat.

Înainte de derby-ul cu FCSB, ultimul meci al anului 2019 în campionat, Victor Piţurcă spunea că este decis să plece de la U Craiova dacă formaţia din Bănie nu mai are şanse la titlu. “La finalul anului vom vedea ce strategie vom aplica, dacă va mai fi cazul. Ăsta-i adevărul. Vreau campionatul! Nu mai am șanse, plec! E simplu”, declara Victor Piţurcă.


  • (P) Cota BETANO pentru Universitatea Craiova – Gaz Metan: 2.00 este cota pentru “ambele echipe marchează”. Vezi aici toate cotele!

ADVERTISEMENT