Fotbal intern

Motivul adevărat pentru care Gigi Becali vrea să scape de Rusescu

12.12.2018 | 14:26
Motivul adevarat pentru care Gigi Becali vrea sa scape de Rusescu

Gigi Becali a anunțat o campanie consistentă de achiziții pentru pauza competițională. Nu mai puțin de 6 jucători, doar unul fiind aproape rezolvat, transferul lui Iulian Cristea de la Gaz Metan Mediaș, dezvăluit pe FANATIK pe 26 noiembrie.

Între cele 6 ținte vizate se numără și „unu-doi atacanți”, după cum a declarat patronul FCSB, Gigi Becali. Probabil că sigur se va aduce un vârf de atac pentru că pare aproape despărțirea de Raul Rusescu.

Salariul lui Raul Rusescu, adevăratul motiv pentru care Gigi Becali vrea să scape de el

Gigi Becali nu-l mai vrea pe Raul Rusescu! A și dat de înțeles acest lucru într-o declarație recentă: „Ce să se întâmple cu Rusescu? Faptul că nu l-am folosit atacant când nu era Gnohere disponibil, nu e în regulă. Înseamnă că nu poate să ne ajute. Rusescu nu e un băiat care ține de scaun. Îi spui, te înțelegi cu el, vedem ce-o să se întâmple când se termină meciurile”.

de ce gigi becali nu-l mai vrea pe raul rusescu la fcsb
Gigi Becali vrea să aducă alt atacant în locul lui Raul Rusescu. Poate chiar doi dacă-l vinde pe Gnohere!

Altfel spus, mai bine îți faci bagajele Rusescule! Adevăratul motiv pentru care Becali vrea să scape de Rusescu ține mai mult de latura financiară decât de prestația sportivă. Raul câștigă 25.000 de euro pe lună, iar acest lucru este considerat prea mult de către latifundiar.

Rusescu e decis să plece! Negocieri cu Giresunspor!

FANATIK a dezvăluit pe 8 octombrie 2018 că Raul Rusescu, 30 de ani, este decis să plece de la FCSB în pauza de iarnă. Atacantul consideră că nu i se oferă șanse ca să poată ajuta echipa, iar de acest lucru s-a convins atunci când lipsea atacantul titular, Harlem Gnohere, și nu era jucat din primul minut.

de ce gigi becali nu-l mai vrea pe raul rusescu la fcsb
Raul Rusescu indică direcția în care s-ar putea îndrepta în această iarnă: înapoi în Turcia!

Rusescu a evitat să dea declarații acide vizavi de această situație. După eșecul de la Sf. Gheorghe, Raul a driblat provocările ziariștilor, nedorind să atace deciziile lui Nicolae Dică. „Nu vreau să se interpreteze în niciun fel. Eu doar vreau să joc și să ajut echipa. Dacă nu se poate…”, a declarat Rusescu. În acest timp, impresarul său îi caută o variantă pentru plecarea în iarnă. Una dintre ele este, cum a scris FANATIK, Giresunspor, liga a doua turcă, unde ar putea ajunge și Cristi Tănase, rămas liber de contract după despărțirea de Eskisehirspor.

  • 17 meciuri a disputat Raul Rusescu pentru FCSB în acest sezon: 12 în Liga 1, 3 în cupele europene și 2 în Cupa României
  • 450.000 de euro este cota atacantului de 30 de ani pe transfermarkt