News

Motivul bizar pentru care un şofer de 90 de ani a oprit mașina într-o zonă aglomerată din București și a refuzat să mai plece

Incident bizar în trafic, în București. Un şofer de 90 de ani a oprit mașina într-o zonă aglomerată și a refuzat să mai plece.
31.07.2021 | 16:00
Motivul bizar pentru care un şofer de 90 de ani a oprit mașina într-o zonă aglomerată din București și a refuzat să mai plece
Motivul bizar pentru care un şofer de 90 de ani a oprit mașina într-o zonă aglomerată din București și a refuzat să mai plece. Foto: Facebook
ADVERTISEMENT

Moment inedit pe străzile din București. Un șofer a oprit mașina în zona Piața Sudului şi nu a mai vrut să-şi continue deplasarea.

Joi seara, în timp ce fluidizau traficul în zona Piaţa Sudului, poliţiştii locali din cadrul D.G.P.L.C.M.B. s-au confruntat cu o situaţie mai puţin obişnuită.

ADVERTISEMENT

Un conducător auto a oprit autoturismul pe Şoseaua Olteniţei şi nu a mai vrut să-şi continue deplasarea. Explicația acestui incident a fost una complet neașteptată.

Motivul inedit pentru care un şofer de 90 de ani a oprit mașina într-o zonă aglomerată din București

Un şofer de 90 de ani din Bucureşti și-a oprit automobilul într-o zonă aglomerată, de unde a refuzat să mai plece. Bărbatul uitase drumul spre casă.

ADVERTISEMENT

Un echipaj de la Poliția Locală din cadrul D.G.P.L.C.M.B. a observat la un moment dat că un conducător auto a oprit autoturismul pe Şos. Olteniţei şi nu a mai vrut să-şi continue deplasarea.

Din păcate, bătrânul se afla în această situație pentru că nu-și mai amintea drumul spre casă. Bărbatul era extrem de dezorientat și le-a cerut sprijinul agenţilor Poliţiei Locale Bucureşti să-l conducă acasă întrucât are probleme cu memoria.

”După identificare, poliţiştii locali l-au însoţit pe bărbat, în siguranţă, până la domiciliul său, din Sectorul 5 al Capitalei.

ADVERTISEMENT

De asemenea, s-au efectuat demersuri pentru reevaluarea medicală privind dreptul de a conduce autoturisme pe drumurile publice”, se arată într-o postare pe Facebook a Poliției Locale Bucuresti.

Incident pe linia de tramvai

Tot în această săptămână, o femeie în vârstă de 70 de ani a fost preluată şi condusă acasă de un echipaj al Poliţiei Locale a Municipiului Bucureşti.

Incidentul s-a petrecut într-una dintre cele mai aglomerate zone din Capitală: Şoseaua Colentina cu Doamna Ghica. Poliţiştii locali au observat o persoană căzută fix pe calea de rulare a tramvaiului ce traversează intersecţia.

ADVERTISEMENT

Agenţii au intervenit în grabă. După ce s-au asigurat că victima era conştientă şi putea vorbi, polițiștii au scos-o rapid din zona periculoasă. Pentru că a refuzat asistenţă medicală de specialitate, femeia a fost preluată de poliţiştii locali şi transportată, în siguranţă, la domiciului său, a transmis Poliția Locală București.

CITEȘTE mai multe articole interesante din categoriile NEWS, SPORT sau LIFE
A apărut noua revistă Taifasuri
  • Câștigă ACUM o Dacia Logan, 2.000 de euro și multe alte premii!
  • Nr. 850. 32 pagini + CD. Doar 10 lei!
A apărut noua revistă Taifasuri