Stiri sportive

Bomba sexi l-a DISTRUS pe Maxim! “E foarte afectat!”

Alexandru Maxim s-a transferat la VfB Stuttgart de la Pandurii în ianuarie 2013, nemţii plătind în schimbul său 1.3 milioane de euro. După o scurtă perioadă, mijlocaşul a devenit titular meci...
10.11.2014 | 00:05
Bomba sexi la DISTRUS pe Maxim E foarte afectat

Alexandru Maxim s-a transferat la VfB Stuttgart de la Pandurii în ianuarie 2013, nemţii plătind în schimbul său 1.3 milioane de euro. După o scurtă perioadă, mijlocaşul a devenit titular meci de meci, a devenit unul dintre cei mai bunu pasatori din Bundesliga şi a intrat în vizorul lui Liverpool. Sezonul acesta este, din păcate, unul de coşmar pentru Maxim. Gruparea la care este legitimat se află la retrogradare în Bundesliga, iar evoluţiile internaţionalului român au fost în nota lui VfB, adică slabe.

FOTO HOT. Daniela Crudu, în rol de “CAT WOMAN”

11-660x400

Probleme în viaţa personală

Cauza exactă a scăderii de formă a lui Maxim are, probabil, legătură şi cu viaţa sa sentimentală. Conform surselor FANATIK.RO, relaţia dintre mijlocaş şi iubita sa, Cristina Roventa, s-a răcit foarte mult în ultima perioadă, iar situaţia îl afectează pe “tricolor”. Vremurile cînd Alex şi Cristina petreceau majoritatea timpului liber împreună au apus de mult, iar cei doi ar fi ajuns să se vadă foarte rar. “Este foarte afectat, lucrurile îi merg prost pe toate planurile în ultima perioadă. La echipa de club nu se simte deloc bine, iar relaţia cu Cristina nu mai este cea din trecut. Acum se mai întîlnesc doar de cîteva ori pe lună”, a punctat un apropiat al lui Maxim pentru FANATIK.RO.

INCENDIAR! Mădălina Ghenea, complet goală

c2

Cadou “maxim” pentru Cristina

Alexandru Maxim este un tip care obişnuia să-şi surprindă iubita cu cadouri scumpe de fiecare dată cînd avea ocazia. După ce a încasat primul salariu de la Stuttgart, 44.000 de euro, i-a facut Cristinei un cadou pe masură. Mijlocaşul i-a luat brunetei un ceas de culoare roz, de firmă, în valoare de 20.000 de euro. Iubita lui Maxim a rămas impresionată de cadou, fiind unul dintre cele mai scumpe daruri pe care le-a primit de-a lungul relaţiei de aproximativ doi ani cu fotbalistul.

Andreea Bălan, imaginea care a tăiat respiraţia fanilor 

c4

A apărut în Bild!

Iubita lui Alexandru Maxim este Miss Turism World România. Are o înăţime de 1,76 m, dimensiunile 92-62-90 (aproape perfecte), s-a născut în Tîrgu Jiu, iar în prezent locuieşte în Bucureşti, însă făcea frecvent naveta în Germania pentru a petrece timp alături de iubitul ei.

Anul trecut, presa din Germania a scris cîteva articole despre Cristina. Aceasta a relatat că bruneta îl vizitează des pe Maxim la Suttgart, şi că au o relaţie strînsă, chiar dacă distanţa îi desparte. “Îl vizitează la Stuttgart, dar petrec mult timp împreună şi pe internet, trimiţîndu-şi mesaje pe reţelele de socializare”, spun jurnaliştii de la Bild. Aceştia mai scriau că prietena lui Maxim este una dintre cele mai frumoase iubite de fotbalişti din Bundesliga.

Andreea Mantea, la fel de HOT şi la 20 de ani! FOTO 

c5c68 partide a jucat Maxim pentru VfB în acest sezon, în Bundesliga. A reuşit un gol şi două assist-uri PARIU FARA RISC de pâna la 150 Ron la Unibet! Fa-ti si tu un cont acum!

Tags: