Sport

Motivul din spatele evoluțiilor fantastice reușite de Neymar la PSG: ”Sunt fericit că pot juca din nou fotbal”

Neymar are cifre fantastice în prima parte a sezonului la PSG și a dezvăluit motivul pentru care se află într-o formă de invidiat.
07.11.2022 | 21:47
Motivul din spatele evolutiilor fantastice reusite de Neymar la PSG Sunt fericit ca pot juca din nou fotbal
Neymar are cifre fantastice în prima parte a sezonului la PSG și a dezvăluit motivul pentru care se află într-o formă de invidiat. Sursă foto: Hepta
ADVERTISEMENT

Șefii campioanei Franței au vrut să scape în vară de el, dar noul antrenor Christophe Galtier nu a fost de acord cu acest lucru. A ținut cu dinții ca brazilianul să rămână și acesta îl recompensează cu prestații strălucitoare.

Neymar și-a explicat evoluțiile fantastice de la PSG

În weekend, PSG a învins greu în deplasare pe Lorient, scor 2-1, iar victoria a venit din piciorul lui Neymar. Starul brazilian a fost omul meciului reușind un gol și o pasă decisivă la reușita din final a lui Danilo Pereira.

ADVERTISEMENT

La finalul întâlnirii din etapa a 14-a din Ligue 1, Ney, care numai în ultimele trei partide ale parizienilor a înregistrat cinci assist-uri, a dezvăluit că forma sa excepțională se datorează faptului că nu a mai avut probleme medicale.

Mă simt foarte bine acum. În ultimii ani am avut câteva accidentări grave care m-au împiedicat să joc la nivelul maxim. Sunt fericit că pot juca din nou fotbal, așa cum o fac acum. Mă bucur de asta”, a declarat sud-americanul, conform psgtalk.com.

ADVERTISEMENT

De-a lungul anilor, Neymar și-a câștigat reputația de a fi un jucător predispus la accidentări, dar nu a fost cazul și în acest sezon. Atacantul brazilian are 19 apariții pentru PSG în toate competițiile din actuala stagiune.

Neymar, în istoria lui PSG

Evoluțiile magnifice ale lui Neymar în actualul sezon nu au putut trece cu vederea, iar fanii fotbalului din Franța l-au recompensat cu trofeul de cel mai bun jucător al lunii august în Ligue 1. perioadă în care a reușit 8 goluri și 7 pase decisive.

ADVERTISEMENT

În această toamnă, Neymar a reușit să urce pe locul 4 în topul marcatorilor din întreaga istorie a lui PSG, cu 110 goluri, depășindu-l pe fostul atacant portughez Pedro Miguel Pauleta (109).

Însă, brazilianul este destul de departe de primii trei în această ierarhie și practic este imposibil să mai urce în acest top până la finalul sezonului. Primul este uruguayanul Edinson Cavani (200 de goluri), urmat de Kylian Mbappe (180 de goluri) și Zlatan Ibrahimovic (156 de goluri).

ADVERTISEMENT

Pe lângă reușitele fantastice din plan sportiv, Neymar a scăpat și de procesul privind neregulile de la transferul său la FC Barcelona, după ce Parchetul spaniol a renunţat la toate acuzaţiile împotriva fotbalistului.


  • Cotă NETBET pentru PSG: 1,68 este cota pentru „total goluri PSG: sub 3,5” la PSG – Auxerre. Vezi aici toate cotele!

ADVERTISEMENT
Tags: