Fanatik SuperLiga cu Horia Ivanovici

Motivul halucinant din spatele schimbărilor lui Compagno și Cordea la meciul FCSB – Farul 2-3: „Gigi Becali nu a apucat să mai sune”. Video exclusiv

Horia Ivanovici a elucidat misterul schimbărilor de la FCSB din înfrângerea cu Farul. Motivul pentru care Cordea și Compagno au fost scoși imediat după ce au creat golul de 2-1.
31.01.2023 | 07:47
Motivul halucinant din spatele schimbarilor lui Compagno si Cordea la meciul FCSB  Farul 23 Gigi Becali nu a apucat sa mai sune Video exclusiv
Dezvăluire tare la Fanatik SuperLiga despre modul în care Gigi Becali a făcut schimbările de neînțeles de la FCSB - Farul 2-3: „Nu a apucat să anunțe să mai stea”. FOTO: Fanatik
ADVERTISEMENT

Cea mai recentă ediție de FANATIK SUPERLIGA CU HORIA IVANOVICI a pus sub lupă derby-ul FCSB – Farul 2-3. Unul dintre momentele care au schimbat soarta partidei s-a petrecut în minutul 60, atunci când vicecampioana i-a scos din teren pe oamenii care tocmai creaseră golul de 2-1, Andrei Cordea și Andrea Compagno.

Gigi Becali și-a tăiat singur craca. Motivul halucinant din spatele schimbărilor lui Compagno și Cordea

Andrei Cordea a fost unul dintre cei mai buni fotbaliști de la FCSB în partida cu Farul. Fostul jucător al Clinceniului a deschis scorul, iar apoi a scos penalty-ul din care Andrea Compagno a făcut 2-1. Totuși, imediat după ce tabela de marcaj a afișat acest rezultat, ambii atacanți au fost înlocuiți cu David Miculescu și Billel Omrani. Horia Ivanovici a dezvăluit motivul din spatele acestei decizii care s-a dovedit fatală pentru echipa lui Gigi Becali.

ADVERTISEMENT

„A fost o fază foarte tare, care până la urmă și-a pus amprenta pe meci. Nu mai pun schimbările de la pauză, care nu au niciun Dumnezeu. Edjouma jucase bine în prima repriză, Sorescu, da, poate a avut niște scăpări, dar a dezechilibrat flancul Farului și se punea problema nu de schimbare, ci poate de acest Sorescu ar merge și pe stânga pentru meciurile viitoare.

Ce s-a întâmplat. 1-1. Gigi sună. Sună direct acum că nu se mai consultă cu nimeni. Acum e antrenor vechi. A sunat la 1-1 se face celebrul switch Cordea – Compagno cu Miculescu – Omrani. Dar el a sunat la 1-1 cu cinci minute înainte de golul doi. Știi cum e, până se pregătesc jucătorii…

ADVERTISEMENT

VEZI VIDEO MAI JOS

Vine golul doi, Cordea scoate penalty, Compagno face 2-1. Gigi nu mai apucă să sune pe bancă în euforia aia, că era 2-1, nu mai apucă să spună bă mai stați puțin cu schimbările că e 2-1.

Și când se uită după gol Cordea cu Compagno ăia doi Omrani cu Miculescu erau deja încălziți la marginea terenului și n-au mai avut ce să facă, a trebuit să facă schimbare. Schimbările lui Gigi erau la 1-1, nu la 2-1.

ADVERTISEMENT

Și nu înțelegeau Cordea și Compagno nici azi la ora asta nu înțeleg de ce au fost schimbați. Tocmai făcuseră golul de 2-1 al echipei lor. Cordea a scos penalty, jucase impecabil, Compagno jucase în nota lui, adică bine”, a spus Horia Ivanovici, la FANATIK SUPERLIGA.

Reacție savuroasă a lui Andrei Vochin: „Să nu dea dracu să mai dau vreun gol”

Andrei Vochin, consilierul președintelui FRF, a intervenit și a făcut haz de necazul fotbaliștilor de la FCSB. În cadrul aceleiași emisiuni de FANATIK SUPERLIGA CU HORIA IVANOVICI, Anghel Iordănescu a avut o reacție extrem de vehementă la adresa lui Gigi Becali și a deciziei de a îi schimba pe Cordea și Compagno.

ADVERTISEMENT

„Cred că zic jucătorii de la FCSB ‘Să nu dea dracu’ să mai dau vreun gol că mă scot ăștia afară. Să stau liniștit în banca mea’”, s-a amuzat Andrei Vochin. „Niciun om normal la cap, nici Pintilii, nu poți scoate cei mai în formă jucători, la un minut după gol”, a adăugat Horia Ivanovici.

ADVERTISEMENT