Life

Motivul halucinant pentru care doi părinți au dat în judecată McDonald’s. Ce a pățit fiica lor în timp ce mânca un faimos meniu

Doi părinți au dat în judecată McDonald’s dintr-un motiv halucinant. Ce a pățit fiica lor în timp ce a mâncat un meniu foarte popular.
16.05.2023 | 17:11
Motivul halucinant pentru care doi parinti au dat in judecata McDonalds Ce a patit fiica lor in timp ce manca un faimos meniu
Părinții unei fetițe au dat în judecată McDonald’s. Sursa foto: Pixabay
ADVERTISEMENT

Acum câțiva ani, doi părinți au dat McDonald’s în judecată după ce fiica lor a avut parte de un incident la un restaurant al celebrului lanț de fast-food. Care a fost motivul halucinant pentru care au luat această decizie?

Doi părinți au dat în judecată McDonald’s dintr-un motiv halucinant. Ce a pățit fiica lor

În 2019, o fetiță de 4 ani care suferă de autism a mâncat nuggets de pui la un restaurant McDonald’s, alături de fratele ei. Părinții le-au comandat celor doi celebrul meniu Happy Meal, care conținea o porție de Chicken McNuggets.

ADVERTISEMENT

După ce comanda a fost preluată de pe tejghea, cei doi au început să se hrănească. În acel moment, Olivia, fetița în vârstă de 4 ani s-a fript cu produsul alimentar, în timp ce îl mânca. Micuța a început să țipe de durere.

La scurt timp, mama ei a realizat că aceasta s-a ars pe picioare și a început să înregistreze urletele ei. La puțin timp după ce a avut loc incidentul, iar familia a decis să dea lanțul de fast-food în judecată. Dovezile audio au fost prezentate în instanță.

ADVERTISEMENT

Părinții Oliviei au depus plângere atât asupra lanțului de fast-food, cât și a francizei din Tamarac, restaurantul la care a fost servit meniul cu pricina. În plângerea lor, părinții au precizat că fiica lor a ajuns “desfigurată și speriată”  în urma incidentului de la Drive-in.

Totodată, aceștia au menționat că reprezentanții restaurantului respectiv “nu au instruit în mod adecvat angajații pentru a-și avertiza clienții cu privire la temperatura periculoasă a alimentelor”, informează nbcnewyork.com.

ADVERTISEMENT

Și alți martori au luat parte la proces. În cele din urmă, avocații McDonald’s au susținut faptul că alimentele trebuie să fie fierbinți, altfel clienții riscă să fie expuși unor pericole. “Carnea de pui crudă prezintă riscul de otrăvire cu salmonella, în alte condiții”, au menționat aceștia.

Până la urmă, vinovatul în această situație este lanțul de fast-food, iar părinții au avut câștig de cauză. Deocamdată nu se cunoaște ce sumă va fi plătită către familia victimei.

ADVERTISEMENT

Nu este singurul caz de acest fel

O astfel de situație s-a petrecut și cu mai mult timp în urmă. În anii 1990, o femeie din New Mexico a obținut o sumă uriașă după ce a învinuit McDonald’s că s-a fript cu o cafea fierbinte, după ce a vărsat-o în poală și a suferit arsuri.

Și în acest caz, clienta a avut câștig de cauză după incident. Aceasta a obținut despăgubiri în valoare de  500.000 de dolari din partea lanțului de fast-food.

ADVERTISEMENT
Tags: