Premier League

Motivul hilar pentru care Dele Alli s-a despărțit de iubită. Fotbalistul este obsedat de jocuri

01.03.2021 | 10:39
Motivul hilar pentru care Dele Alli sa despartit de iubita Fotbalistul este obsedat de jocuri
Motivul hilar pentru care Dele Alli s-a despărțit de iubită. Fotbalistul este obsedat de jocuri (hepta)
ADVERTISEMENT

Dele Alli, jucătorul lui Tottenham, s-a despărțit de iubita sa, Ruby Mae, din cauza unui motiv hilar, și anume obsesia fotbalistului pentru jocurile video, în special Fortnite.

Englezul în vârstă de 24 de ani este unul dintre cei mai talentați jucători din actuala generație, însă, este recunoscut faptul că nu-i place să muncească prea mult pe terenul de antrenament.

ADVERTISEMENT

Remarcat la o vârstă fragedă de Sir Alex Ferguson și propus cu insistență de către legendarul manager la Manchester United, Alli s-a plafonat în ultimele sezone ajungând chiar rezervă în echipa antrenată acum de Jose Mourinho.

Motivul hilar pentru care Dele Alli s-a despărțit de iubită. Fotbalistul este obsedat de jocuri

Ruby Mae nu a mai suportat obsesia lui Dele Alli pentru jocurile video și a decis să pună punct relației. Fortnite este jocul preferat al mijlocașului englez, iar zvonurile spun că acesta petrece ore întregi în fața monitorului.

ADVERTISEMENT

“Dele și Ruby Mae nu mai sunt împreună. Relația lor a fost turbulentă, dar acum s-a sfârşit. Ruby este tristă, însă se gândeşte la binele ei. S-a săturat de ceea ce face Dele şi şi-a făcut bagajele”, a declarat un apropiat al lui Ruby Mae pentru The Sun.

Dele Alli și Ruby Mae au mai fost despărțiti în trecut. Se întâmpla în 2018, atunci când fostul model a petrecut câteva luni departe de fotbalistul lui Tottenham, dar în cele din urmă s-au împăcat.

ADVERTISEMENT

Dele Alli, probleme și pe terenul de fotbal

Dele Alli are probleme și pe plan sportiv după ce a devenit rezervă de lux la formația londoneză sub comanda lui Jose Mourinho. Tehnicianul portughez consideră că mijlocașul nu depune suficient efort la antrenamente pentru a-și fructifica potențialul.

Jose Mourinho declara în trecut că în perioada petrecută la Manchester United și l-a dorit pe Dele Alli la formația de pe Old Trafford, iar recomandarea a venit din partea legendarului manager Sir Alex Ferguson.

ADVERTISEMENT

“Când eram antrenor la Manchester United, Sir. Alex Ferguson m-a contactat o singură dată și atunci a fost să mă sfătuiască în legătură cu transferul unui jucător. ‘Trebuie să îl aduci pe Dele Alli, este singurul jucător de care ai nevoie la United’, mi-a zis Ferguson atunci”, declara Jose Mourinho în momentul sosirii la Spurs.

 

ADVERTISEMENT
Tags: