Life

Motivul incredibil invocat de un bărbat pentru a-și părăsi partenera la doar câteva secunde după ce s-au întâlnit!

A crezut că și-a găsit jumătatea pe o platformă de dating, însă, mare i-a fost uimirea când și-a dat seama că a avut parte de cea mai scurtă întâlnire romantică.
29.01.2023 | 19:50
Motivul incredibil invocat de un barbat pentru asi parasi partenera la doar cateva secunde dupa ce sau intalnit
Părăsită de un bărbat la doar câteva secunde după ce s-au întâlnit. Sursa foto: Tik Tok/ Colaj FANATIK
ADVERTISEMENT

Visa la o poveste de iubire de neuitat, motiv pentru care, și-a luat inima în dinți și a ieșit la o întâlnire cu un bărbat pe care l-a cunoscut pe o aplicație de dating. Încrezătoare Raych Fayce nu s-a gândit o secundă că va avea parte de cea mai scurtă întrevedere cu iz idilic.

I-a spus ”Adio” după doar un schimb de priviri și un salut

După o perioadă de singurătate, Raych Fayce spera ca anul 2023 să-i surâdă și să-și găsească jumătatea alături de care să-și poată face planuri de viitor. Așa se face că, Raych s-a machiat și și-a pus la punct aspectul până în cel mai mic detaliu, înainte de întâlnirea mult așteptată.

ADVERTISEMENT

Tânăra, emoționată pentru că urma să iasă la date, într-o locație cu mâncare și băutură, cu un băiat cu care făcuse cunoștință pe o aplicație de dating, s-a lăsat puțin așteptată, conform celor de la publicația The Sun.

Ajunsă cu o mică întârziere, Raych Fayce a apucat doar să facă un schimb de priviri și să spună un scurt salut bărbatului care o aștepta așezat la una dintre mesele localului.

ADVERTISEMENT

Ne-am salutat. Mi s-a părut ciudat că atunci când am intrat, el a văzut un panou afară pe care scria că dacă parchezi mașina în acel loc, o să fie ridicată. Dintr-o dată, el a spus că ar trebui să meargă să-și mute mașina de acolo”, a povestit pe Tik Tok.

@raychfayce I made a new years resolution to go on one date a month and we’re off to a GREAT start 💀 #datingdiaries #datingstorytime #storytime #facetimechats #dating #datingapps #hinge #hingedating #lol #fyp #plshelp ♬ original sound – Raych

Dornică să cunoască oameni noi și de a pune bazele unei relații, tânăra a rămas cu un gust amar după ce și-a dat seama că fusese părăsită la doar câteva secunde după ce s-au întâlnit.

ADVERTISEMENT

Fiecare dintre ei a ieșit afară pentru a-și muta mașinile, și, surpriză, un mesaj din partea lui o anunța că nu este fata visurilor lui.

Am ieșit și eu, mi-am parcat mașina, apoi am primit un mesaj de la el spunând că ‘îmi cer scuze, dar nu e ceea ce simt’, punând și un emoji trist”, a mai spus Raych.

ADVERTISEMENT

”Cine naiba te-a educat așa? Eu una nu!”

Motivul pe care bărbatul l-a invocat pentru a-și părăsi partenera la doar câteva secunde după ce s-au întâlnit este incredibil. Raych susține că întârzierea ei l-a iritat, și de aceea, a considerat că nu merită nicio șansă.

Trebuie să ai destui de mulți nervi ca să trimiți un astfel de mesaj unei fete pe care nu ai cunoscut-o, de fapt. Dacă ești nervos de la prima întâlnire, măcar comportă-te de parcă nu ai fi. Toată lumea știe că poți să întârzii la întâlnire măcar 10 minute. Nu pot să cred. M-am machiat, mi-am făcut părul și pentru ce? Pentru nimic.

Dacă aș face eu același lucru cuiva și mama ar fi aflat asta, sigur mi-aș fi luat bătaie. Ar fi fost ceva de genul: ‘Cine naiba te-a educat așa? Eu una nu!’ Chiar dacă ai peste un metru și 80, asta nu înseamnă că ai dreptul să te comporți așa”, a adăugat fata pe Tik Tok.

ADVERTISEMENT