Life

Motivul incredibil invocat de un bărbat pentru a-și părăsi partenera la doar câteva secunde după ce s-au întâlnit!

A crezut că și-a găsit jumătatea pe o platformă de dating, însă, mare i-a fost uimirea când și-a dat seama că a avut parte de cea mai scurtă întâlnire romantică.
29.01.2023 | 19:50
Motivul incredibil invocat de un barbat pentru asi parasi partenera la doar cateva secunde dupa ce sau intalnit
Părăsită de un bărbat la doar câteva secunde după ce s-au întâlnit. Sursa foto: Tik Tok/ Colaj FANATIK
ADVERTISEMENT

Visa la o poveste de iubire de neuitat, motiv pentru care, și-a luat inima în dinți și a ieșit la o întâlnire cu un bărbat pe care l-a cunoscut pe o aplicație de dating. Încrezătoare Raych Fayce nu s-a gândit o secundă că va avea parte de cea mai scurtă întrevedere cu iz idilic.

I-a spus ”Adio” după doar un schimb de priviri și un salut

După o perioadă de singurătate, Raych Fayce spera ca anul 2023 să-i surâdă și să-și găsească jumătatea alături de care să-și poată face planuri de viitor. Așa se face că, Raych s-a machiat și și-a pus la punct aspectul până în cel mai mic detaliu, înainte de întâlnirea mult așteptată.

ADVERTISEMENT

Tânăra, emoționată pentru că urma să iasă la date, într-o locație cu mâncare și băutură, cu un băiat cu care făcuse cunoștință pe o aplicație de dating, s-a lăsat puțin așteptată, conform celor de la publicația The Sun.

Ajunsă cu o mică întârziere, Raych Fayce a apucat doar să facă un schimb de priviri și să spună un scurt salut bărbatului care o aștepta așezat la una dintre mesele localului.

ADVERTISEMENT

Ne-am salutat. Mi s-a părut ciudat că atunci când am intrat, el a văzut un panou afară pe care scria că dacă parchezi mașina în acel loc, o să fie ridicată. Dintr-o dată, el a spus că ar trebui să meargă să-și mute mașina de acolo”, a povestit pe Tik Tok.

@raychfayce I made a new years resolution to go on one date a month and we’re off to a GREAT start 💀 #datingdiaries #datingstorytime #storytime #facetimechats #dating #datingapps #hinge #hingedating #lol #fyp #plshelp ♬ original sound – Raych

Dornică să cunoască oameni noi și de a pune bazele unei relații, tânăra a rămas cu un gust amar după ce și-a dat seama că fusese părăsită la doar câteva secunde după ce s-au întâlnit.

ADVERTISEMENT

Fiecare dintre ei a ieșit afară pentru a-și muta mașinile, și, surpriză, un mesaj din partea lui o anunța că nu este fata visurilor lui.

Am ieșit și eu, mi-am parcat mașina, apoi am primit un mesaj de la el spunând că ‘îmi cer scuze, dar nu e ceea ce simt’, punând și un emoji trist”, a mai spus Raych.

ADVERTISEMENT

”Cine naiba te-a educat așa? Eu una nu!”

Motivul pe care bărbatul l-a invocat pentru a-și părăsi partenera la doar câteva secunde după ce s-au întâlnit este incredibil. Raych susține că întârzierea ei l-a iritat, și de aceea, a considerat că nu merită nicio șansă.

Trebuie să ai destui de mulți nervi ca să trimiți un astfel de mesaj unei fete pe care nu ai cunoscut-o, de fapt. Dacă ești nervos de la prima întâlnire, măcar comportă-te de parcă nu ai fi. Toată lumea știe că poți să întârzii la întâlnire măcar 10 minute. Nu pot să cred. M-am machiat, mi-am făcut părul și pentru ce? Pentru nimic.

Dacă aș face eu același lucru cuiva și mama ar fi aflat asta, sigur mi-aș fi luat bătaie. Ar fi fost ceva de genul: ‘Cine naiba te-a educat așa? Eu una nu!’ Chiar dacă ai peste un metru și 80, asta nu înseamnă că ai dreptul să te comporți așa”, a adăugat fata pe Tik Tok.

ADVERTISEMENT
"Dormim în camere separate noaptea". Adevărul despre căsnicia lor, cei doi formează unul dintre cele mai solide cupluri
O țară europeană a descoperit un zăcământ mai important decât petrolul și gazul...
O țară europeană a descoperit un zăcământ mai important decât petrolul și gazul și amenință monopolul deținut, până acum de China
EXCLUSIV | Cornel Dinu, după îndepărtarea lui Iulian Mihăescu de la Dinamo: „Florentin...
EXCLUSIV | Cornel Dinu, după îndepărtarea lui Iulian Mihăescu de la Dinamo: „Florentin Petre este mai uşor de dirijat”
Onorariu-record pentru un avocat din România. Cât a primit apărătorul lui Mario Iorgulescu
Onorariu-record pentru un avocat din România. Cât a primit apărătorul lui Mario Iorgulescu
Cea mai dură reacţie după ce Babasha a cântat alături de Coldplay pe...
Cea mai dură reacţie după ce Babasha a cântat alături de Coldplay pe Arena Naţională: Imbecili şi frustraţi cei care au huiduit!
Salman Khan explică de ce nu a luat-o de soție pe Iulia Vântur,...
Salman Khan explică de ce nu a luat-o de soție pe Iulia Vântur, după 12 ani de relație: "Este doar..."
Simona Bucura Oprescu, anunț important pentru milioane de români. Ministrul Muncii a transmis:...
Simona Bucura Oprescu, anunț important pentru milioane de români. Ministrul Muncii a transmis: „Facem eforturi”
EXCLUSIV Anamaria Prodan îl distruge pe Reghecampf după un nou scandal între cei...
EXCLUSIV Anamaria Prodan îl distruge pe Reghecampf după un nou scandal între cei doi. "E ușor să stai o viață întreagă cu picioarele desfăcute. Să găsești un prost și să torni copii"
Revine în televiziune. Toți ochii sunt pe vedetă
Revine în televiziune. Toți ochii sunt pe vedetă
S-a aflat marele secret al lui Irinel Columbeanu
S-a aflat marele secret al lui Irinel Columbeanu
Mineriada din 1990, prin ochii protestatarului Marian „Ceaușescu”: „Atunci am învățat «limba bătăii»”
Mineriada din 1990, prin ochii protestatarului Marian „Ceaușescu”: „Atunci am învățat «limba bătăii»”
Ce s-a ales de Leonard Doroftei după 5 ani petrecuți în Canada. Câți...
Ce s-a ales de Leonard Doroftei după 5 ani petrecuți în Canada. Câți bani a pierdut în carieră: „M-au vândut, exact asta au făcut”