Sport

Motivul incredibil pentru care Dinamo a jucat în verde meciul cu Voluntari: ”Nu aveam destule tricouri roşii”

Deși a fost gazdă la meciul cu FC Voluntari din prima etapă a Ligii 1, Dinamo a ales să joace în echipamentul de deplasare, de culoare verde.
20.07.2021 | 09:55
Motivul incredibil pentru care Dinamo a jucat in verde meciul cu Voluntari Nu aveam destule tricouri rosii
ADVERTISEMENT

Deși mai nimeni nu le dădea vreo șansă, ”câinii” au învins surprinzător, scor 3-2, printr-un hattrick realizat de Deian Sorescu.

La finalul întâlnirii, antrenorul italian Dario Bonetti și-a lăudat jucătorii pentru efortul depus și a dedicat victoria fanilor.

ADVERTISEMENT

Iuliu Mureșan explică de ce Dinamo a jucat în verde cu Voluntari

Alegerea surpriză a celor de la Dinamo de a evolua în verde la partida cu FC Voluntari din Ștefan cel Mare a fost explicată de directorul executiv al clubului, Iuliu Mureșan, printr-un fapt mai puțin întâlnit la acest nivel.

”Vreți să vă spun adevărul? Nu aveam destule tricouri roșii, au venit abia joi și nu am apucat să le inscripționăm. E adevărul, așa-mi place, trebuie să fim deschiși”, a declarat oficialul ”câinilor” la finalul partidei cu Voluntari.

ADVERTISEMENT

În urmă cu câtevaa zile, dinamoviștii au prezentat un al treilea echipament de joc, de culoare neagră și care are inscripționat pe el numele suporterilor care au contribuit financiar la salvarea clubului.

Sorescu vrea să rămână la Dinamo

Cel mai bun jucător al ”câinilor” la partida cu FC Voluntari a fost Deian Sorescu, autor al celor trei goluri care au adus victoria. După meci, el a vorbit despre victorie, despre ironiile ilfovenilor de dinaintea partidei, dar și despre problemele financiare cu care se confruntă clubul din ”Ștefan cel Mare”.

ADVERTISEMENT

Eroul partidei cu FC Voluntari s-a eschivat când a venit vorba despre  oferta de la FCSB, dar a vorbit despre problemele financiare cu care se confruntă clubul. Deși situația este una delicată, el spunea că vrea să-și ducă la bun sfârșit contractul pe care îl are cu gruparea alb-roșie.

Dacă Deian Sorescu a declarat că își dorește să continue la Dinamo până la expirarea contractului, nu același lucru se poate spune despre alți doi jucători de bază, Paul Anton și Steliano Filip, care și-au depus memorii și așteaptă rezolvarea problemelor.

ADVERTISEMENT

Sunt implicați Badea și Borcea la Dinamo?

Prestația avută de Dinamo la primul meci din noul sezon al Ligii 1 l-a surprins până și pe fostul mare internațional Ilie Dumitrescu, acesta remarcând în special travaliul depus de jucătorii de la mijlocul terenului.

În ultimul an, Dinamo a fost menţinută pe linia de plutire doar datorită susţinerii financiare pe care a avut-o din partea suporterilor, prin intermediul programului DDB, dar Dumitru Dragomir susține că doi foști acționari, Nicolae Badea și Cristi Borcea, încă investesc bani în club, “pe blat”.

Nicolae Badea şi Cristi Borcea sunt printre cei mai bogaţi români şi sunt doi dintre cei mai cunoscuţi milionari care au investit sume serioase la Dinamo. Cei doi s-au retras în 2013 din acţionariatul lui Dinamo, când i-au cedat acţiunile lui Ionuţ Negoiţă.

ADVERTISEMENT
Tags: