Fotbal international

Motivul incredibil pentru care Kevin Prince Boateng a semnat cu Sassuolo

12.09.2018 | 19:44
Motivul incredibil pentru care Kevin Prince Boateng a semnat cu Sassuolo

Atacantul german cu origini ghaneze Kevin Prince Boateng a revenit în Serie A în această vară, după ce a semnat, în mod neaşteptat, cu o echipă micuţă, precum Sassuolo. El a mai jucat în fotbalul italian de primă ligă în două rânduri, la aceeaşi echipă, AC Milan, unde a adunat 85 de prezenţe şi a marcat 11 goluri. La noua sa echipă, în primele trei meciuri Boateng a reuşit să înscrie de trei ori, iar Sassuolo este neînvinsă, cu două succese şi un egal. Echipa este antrenată de fostul jucător al lui CFR Cluj, Roberto De Zerbi.

CITEŞTE ŞI:

  • Laude fără număr pentru Cristiano Ronaldo pe site-ul FIFA
  • Închisoare pentru un fotbalist italian care i-a rupt glezna unui adversar

Boateng este fratele fundaşului central de la Bayern Munchen Jerome, jucător dorit în acestă vară la PSG. Dacă Jerome a ales să joace pentru naţionala Germaniei, Kevin Prince nu a uitat de originile sale ghaneze şi a respins oferta Germaniei, mergând în 2006 la Mondialul organizat de Germania cu naţionala Ghanei, iar acolo a avut parte de duelul istoric cu fratele său, pentru că în grupă Germania a avut-o şi pe Ghana.

Motivul pentru care Kevin Prince Boateng a semnat cu Sassuolo. L-a pupat pe bucătar

Kevin Prince a explicat şi motivul revenirii sale în fotbalul italian şi, în special, pentru care a semnat cu Sassuolo. Este unul absolut incredibil, dar ghanezul recunoscut pentru lupta sa permanentă cu greutatea, fiind un mare gurmand, a considerat că este unul pe deplin întemeiat.

“Au paste aici. Paste foarte, foarte bune. Recent am fost la un restaurant şi pastele au fost atât de bune încât am mers la bucătărie şi l-am îmbrăţişat pe bucătar”, a declarat Boateng.“Nu este normal sa existe mancare atat de buna. Trebuie sa fii atent, sa nu te ingrasi”

A plecat de la Frankfurt după ce a luat Cupa Germaniei

Deşi a reuşit să câştige Cupa Germaniei cu Frankfurt în sezonul trecut, Kevin Prince Boateng a ales să plece dupa ce Niko Kovac a ales să lase banca lui Eintracht şi să meargă la Bayern.

Motivul pentru care Kevin Prince Boateng a semnat cu Sassuolo. Şi sexoasa soţie Melissa Satta este un motiv serios. Cei doi sunt renumiţi pentru maratoanele lor sexuale
Motivul pentru care Kevin Prince Boateng a semnat cu Sassuolo. Şi sexoasa soţie Melissa Satta este un motiv serios

“N-am plecat din Germania doar ca să fiu mai aproape de familia mea. Am făcut asta şi pentru ca Niko a plecat de la echipă. Nu este un secret că am venit la Frankfurt pentru el, dar mai mult decât orice am vrut să las o amintire bună în tricoul unei echipe din Germania”.

Maraton sexual cu probleme pentru Kevin Prince Boateng

Când vorbeşte de familia sa pentru a fi mai aproape Kevin Prince Boateng se referă la Melissa Satta, prezentatoarea TV italiancă, din anul 2016 devenită soţia jucătorului german de origini ghaneze. Sexoasa prezentatoare nu avea cum să rateze această şansă, după ce pe vremea când juca la Milan Kevin Prince se accidenta cam des, iar Melissa avea să explice cu candoare că aceste accidentări se datorau numeroaselor partide de sex care aveau loc între ei. “Cam între 7-10 reprize de amor săptămânal, pentru că este atât de bine încât nu ne putem abţine” – declara viitoarea doamnă Boateng. Cert este că la un moment dat cei doi au trebuit să ia o pauză de o lună, considerată de Satta drept cea mai lungă perioadă de aşteptare din viaţa ei, pentru că tipul de accidentare suferit de jucător la coapsă îi interzicea şi orice contact sexual pentru ca accidentarea să nu se agraveze şi perioada de recuperare să se prelungească.