Life

Motivul incredibil pentru care Pepe ar fi lovit-o pe soția lui. Intervenția lui Cătălin Măruță

24.11.2020 | 11:30
Motivul incredibil pentru care Pepe ar fi lovito pe sotia lui Interventia lui Catalin Maruta
ADVERTISEMENT

Pepe și soția lui, Raluca Pastramă, au anunțat că divorțează în urmă cu câteva săptămâni. La acea vreme, artistul mărturisea că totul s-a întâmplat pe cale amiabilă, explicând că nu se mai înțeleg și că au rămas buni prieteni. Adevărul însă este cu totul altul, iar ulterior, cântărețul ar fi fost surprins în timp ce o agresa pe Raluca de față cu fiicele sale. Vă dezvăluim motivul pentru care divorțul a devenit obligatoriu, iar Pepe a devenit violent cu soția lui.

Artistul și soția lui se înșelau reciproc?

Pepe și Raluca Pastramă sunt căsătoriți de 7 ani, au două fetițe și până de curând formau unul dintre cele mai solide cupluri din showbiz. Toate bune și frumoase în relația celor doi, însă asta doar în primii ani de relație. Sursele FANATIKsusțin că cei doi foști parteneri de viață nu mai erau pe aceeași lungime de undă de mai bine de un an, timp în care fiecare și-a văzut de viața lui, cu mici momente de împăcare.

ADVERTISEMENT

Pepe și Raluca au încercat să resusciteze relația de iubire, mai ales că la mijloc sunt și cele două fetițe, însă certurile erau mai dese decât momentele de tandrețe. Cântărețul ar fi fost primul care ar fi călcat strâmb, însă și Raluca ar fi început să se orienteze către alți bărbați, nemaidorind să aibă vreo legătură amoroasă cu artistul. Până acum, niciunul dintre cei doi nu au făcut publice aceste informații și nici nu au confirmat zvonurile.

Momentul despărțirii a fost unul nou pentru public, dar nu și pentru familie și apropiați, care știau de ceva timp că relația dintre Pepe și Raluca Pastramă este una deja la final. Nici măcar intervenția nașilor Cătălin Măruță și Andra nu a fost suficientă, chiar dacă au avut mai multe întâlniri în care au discutat despre problemele din familia Pascu.

ADVERTISEMENT

Discuții în familie despre o posibilă împăcare și reflectare asupra întregii situații au fost, iar rudele au fost primele care s-au opus acestui divorț, însă decizia celor doi a fost de neclintit. Cea care și-a dorit cel mai mult divorțul a fost Raluca, după cum Pepe a dezvăluit, iar soția artistului a fost de neclintit.

Pepe o acuză pe Raluca că ar fi început să-l înșele cu alt bărbat de ceva timp, însă asta după ce artistul ar fi avut o relație extraconjugală cu o frumoasă femeie de afaceri din Capitală, cunoscută mai ales în cercurile mondene pentru magazinele cu haine pe care le are. Aceasta provine dintr-o familie de bani gata și locuiește într-o casă interbelică din mijlocul Capitalei.

ADVERTISEMENT

Motivul incredibil pentru care Pepe ar fi lovit-o pe soția lui

Apropiații spun că Pepe este pachet de nervi în ultima vreme și ar fi depistat că soția lui s-ar fi dus la munte cu mai mulți prieteni, dar și cu un bărbat cu care ar fi în tatonări. Motivul pentru care Pepe și Raluca s-au certat în fața celor două fetițe ar fi fost tocmai acesta, faptul că femeia l-ar înșela, lucru care l-a scos din sărite pe artist. După ce fosta parteneră de viață l-ar fi jignit, Pepe și-ar fi ieșit din minți și ar fi împins-o, după care ar fi strâns-o ușor de gât amenințător.

„Vom discuta în instanță, vom discuta pe probe, pe dovezi… Atât pot să spun, că voi face declarații în momentul în care va exista o sentință dată de instanță, în baza unor dovezi, nu în baza unor povești.

ADVERTISEMENT

În rest, nu am ce să comentez, dar nici nu poate fi vorba de violență”, a declarat Pepe pentru  wowbiz.ro.

După episodul violent, Raluca Pastramă a cerut ordin de protecție împotriva artistului. Pepe și Raluca s-au căsătorit în 2014, iar nașii lor sunt Andra și Cătălin Măruță. Cei doi au împreună două fetițe, pe nume Rosa Alexandra Pascu și Maria Pascu.

ADVERTISEMENT