Sport

Motivul incredibil pentru care startul partidei Saburtalo – FCSB nu a fost la TV: „Avem imagini? Nu, n-avem!”

Începutul meciului dintre Saburtalo și FCSB nu a fost transmis la TV din cauza unor probleme tehnice, care au fost remediate destul de repede însă.
21.07.2022 | 19:10
Motivul incredibil pentru care startul partidei Saburtalo  FCSB nu a fost la TV Avem imagini Nu navem
Motivul incredibil pentru care startul partidei Saburtalo - FCSB nu a fost la TV. Sursă foto: sportpictures.eu
ADVERTISEMENT

Partida din deplasare cu Saburtalo reprezintă primul meci european al sezonului pentru vicecampioana României, care țintește grupele Conference League.

Motivul incredibil pentru care startul partidei Saburtalo – FCSB nu a fost la TV

Începutul partidei dintre Saburtalo și FCSB nu a fost dat la TV din cauza unor probleme cu semnalul. Totuși, problemele au fost remediate repede și telespectatorii au văzut meciul din minutul 3.

ADVERTISEMENT

„Trebuia să fie meciul în acest moment, din păcate sunt probleme cu semnalul. Avem imagini? Nu, n-avem. Avem probleme cu transmiterea meciului”, a spus Radu Naum, moderatorul emisiunii „Fotbal Club”, la TV DigiSport.

FCSB se află la al doilea meci oficial al sezonului, după ce a debutat în SuperLiga, pe teren propriu, contra Universității Cluj, partidă în care vicecampioana României a reușit doar un egal, scor 1-1.

ADVERTISEMENT

Toni Petrea și-a avertizat jucătorii înaintea meciului cu Saburtalo

Toni Petrea a vorbit înainte de duelul cu Saburtalo și și-a avertizat jucătorii să fie concentrați înaintea partidei pentru a putea obține un rezultat favorabil:

E primul meci pentru noi în Europa, în acest sezon, ne așteaptă o partidă dificilă, întâlnim o echipă care s-a calificat dramatic, la penalty-uri.

ADVERTISEMENT

Chiar dacă au pierdut acasă, au câștigat în deplasarea, ceea ce ne pune pe gânduri să fim atenți dacă vrem să avansăm în competiție”.

„Sper să ne ridicăm la nivelul partidei, vrem să controlăm jocul și să câștigăm încă din acest meci. Repet, vom avea un meci dificil.

ADVERTISEMENT

Într-o competiție europeană nu cred că mai există favorite, pentru că s-au întâmplat de multe ori ca echipele așa-zise favorite să fie eliminate de echipe care nu anunțat mare lucru înainte de meci.

Trebuie să fim foarte atenți și concentrați. Nu e cineva o favorită certă!”, a mai spus Toni Petrea în cadrul unei conferințe de presă.


  • (P) Cota BETANO pentru FCSB: 2,15 este cota pentru „2 solist” la Rapid – FCSB. Vezi aici toate cotele!

ADVERTISEMENT