ADVERTISEMENT
Fotbal international

Motivul incredibil pentru care Thiago Silva și soția sa au plecat în Brazilia, deși granițele au fost închise: „Acolo avem piscină”

Autor: Francisc Oprea | 20.03.2020 | 16:38
Motivul incredibil pentru care Thiago Silva și soția sa au plecat în Brazilia, deși granițele au fost închise: „Acolo avem piscină”
Thiago și Isabelle Silva au plecat în Brazilia. FOTO: Twitter

Thiago Silva și soția sa, Isabelle, au plecat de la Paris în Brazilia, după ce fotbalul din „Hexagon” a fost suspendat din cauza pandemiei de coronavirus. Isabelle Silva dezvăluie că unul dintre motivele din spatele deciziei a fost reprezentat de condițiile de care beneficiază la casa din America de Sud, care are o piscină.

ADVERTISEMENT

Thiago Silva și Isabelle au revenit în Brazilia

Pandemia de coronavirus a suspendat fotbalul în aproape întreaga Europă, iar Franța nu face excepție.

Deși situația s-a înrăutițat, iar granițele au fost închise, Thiago Silva, fotbalistul lui PSG, și Isabelle, soția sa, au revenit în țara natală Brazilia.

ADVERTISEMENT

Isabelle Silva transmite că decizia a fost luată pentru starea de alertă din Franța a dus la golirea supermarket-urilor, iar casa pe care fotbalistul și soția sa o dețin în Brazilia le permite să petreacă perioada de izolare în condiții mai bune, benefiind de o piscină.

Am decis să plecăm pentru că situaţia de la Paris este cu adevărat tristă. Nu am reuşit să cumpăr lucruri, nu a mai rămas nimic în supermarketuri.

ADVERTISEMENT

Am zburat în Brazilia, pentru că aici nu am mai găsit mâncare în supermarketuri.

Acasă avem mai multe opţiuni atunci când vine vorba de stat acasă cu copiii noştri. Acasă avem piscină. Niciun membru al familiei noastre nu are simptome sau lucruri care să indice că ar putea fi infectat cu coronavirus”, a explicat Isabelle Silva pe Instagram.

ADVERTISEMENT

Gonzalo Higuain „a fugit” în Argentina

Gonzalo Higuain, precum Thiago Silva, a decis să părăsească Europa pentru țara natală în această perioadă delicată.

Deși trebuia să respecte perioada de carantină, urmată de faptul ca doi dintre fotbaliștii lui Juventus, Daniele Rugani și Blaise Matuidi, Higuain a ales să plece în Argentina cu un avion privat.

ADVERTISEMENT

Fotbalistul sud-american ar fi fost supus unui test pentru Covid-19, care a ieșit negativ, și a luat decizia de a reveni în Argentina pentru a fi alături de mama sa, bolnavă.

CITEȘTE mai multe articole interesante din categoriile NEWS, SPORT sau LIFE
ADVERTISEMENT
A apărut noua revistă Taifasuri
  • Câștigă ACUM o Dacia Logan, 2.000 de euro și multe alte premii!
  • Nr. 841. 32 pagini + CD. Doar 10lei!