Fotbal intern

Motivul incredibil pentru care Zenga s-a despărţit de Raluca Sandu

Inainte de a o cunoaste pe Raluca si de a se casatori cu ea, Walter Zenga s-a iubit cu fata lui Mircea Sandu! Relatia a fost una foarte frumoasa, dar s-a sfarsit brusc, din pricina unui interviu pe...
26.07.2014 | 10:26
Motivul incredibil pentru care Zenga sa despartit de Raluca Sandu

Inainte de a o cunoaste pe Raluca si de a se casatori cu ea, Walter Zenga s-a iubit cu fata lui Mircea Sandu! Relatia a fost una foarte frumoasa, dar s-a sfarsit brusc, din pricina unui interviu pe teme sexuale acordat de fostul international italian intr-o revista deocheata.

La inceputul anilor 2000, Walter Zenga a venit in Romania ca antrenor principal la FC National. Celebru, sarmant si dornic de relatii cu dive autohtone, italianul a pus ochii pe Raluca Sandu si s-a indragostit nebuneste de ea.

In ciuda opozitiei lui Mircea Sandu, tatal fetei, Walter s-a mutat cu frumoasa iubita intr-o locuinta din Cartierul Francez si idila parea sa aiba finalitate si in fata ofiterului starii civile, mai ales ca a fost una serioasa si de lunga durata.

Din pacate, nu a fost sa fie asa, intrucat italianul, intr-un exces de sinceritate, a facut niste dezvaluiri de budoar intr-o revista pentru barbati, in care, fara perdea, a povestit in amanunt multe dintre dedesubturile vietii lui amoroase cu Raluca Sandu.

Astfel, intervievaat de Laura Andresan, italianul le-a marturisit cititorilor ca Raluca si el au “un repertoriu vast in pat”, iar ea “ii face si sex oral”. Apoi, ca tacamul sa fie complet, si-a dezvaluit si fanteziile, spunand ca adora “sexul in grup”, iar dorinta lui cea mare este de “a fi cu doua femei si a locui impreuna cu ele”. Zenga a fost foarte sincer si a recunoscut ca “uneori, a avut probleme cu erectia”, iar in pat ii place “sa fie el cel care domina”.

Dupa interviul incendiar din revista, Raluca Sandu s-a suparat teribil si nu a mai acceptat cu niciun chip sa mai ramana cu celebrul italian. Tanara si-a luat lucrurile din casa si s-a mutat din nou la vila tatalui sau, fara sa ii mai raspunda la telefon lui Walter.

Italianul a suferit o vreme, dar cum totul in viata este trecator, a cunoscut o alta Raluca si s-a indragostit de ea. Acum, este casatorit si locuieste cu romanca in Dubai.

q8g4i5atty

SURSA: wowbiz.ro

P: Înregistreaza-te acum la Sportingbet si primesti un Free Bet de 400 lei!

Tags: