Life

Motivul inedit pentru care o bătrână a zburat legată de aripa unui avion. Betty Bromage are 93 de ani. Video

Betty Bromage, o bătrână în vârstă de 93 de ani din Marea Britanie, a dat dovadă de un curaj extraordinar și a zburat legată de aripa unui avion. Scopul pentru care a făcut acest lucru este neașteptat.
07.08.2022 | 21:29
Motivul inedit pentru care o batrana a zburat legata de aripa unui avion Betty Bromage are 93 de ani Video
La 93 de ani, Betty Bromage a zburat pe aripa unui avion. Foto: colaj Fanatik/ Capturi YouTube
ADVERTISEMENT

Betty Bromage are nu mai puțin de 93 de ani, dar a zburat de cinci ori legată de aripa unui avion. Scopul cu care face acest lucru este unul neașteptat. Bătrâna din Marea Britanie strânge bani pentru un azil local.

O bătrână în vârstă de 93 de ani a zburat legată de aripa unui avion. Betty Bromage are un scop pentru care face asta

O bătrână din Gloucestershire, Marea Britanie, a dat dovadă de un curaj extraordinar și, la 93 de ani, a zburat de cinci ori legată de aripa unui avion.

ADVERTISEMENT

Betty Bromage, care locuiește în Cheltenham, a câștigat în trecut premiul ITV Pride of Britain, fiind nominalizată pentru strângerile sale de fonduri. Femeia a obținut peste 23.000 de lire pentru organizații caritabile.

Acum, Betty strânge bani pentru un azil local. Ultimul său zbor a avut loc pe 4 august, pe aerodromul Rendcomb, lângă Cirencester.

ADVERTISEMENT

Momentul, și așa riscant, a culminat cu câteva acrobații efectuate în aer. Bătrâna a început să practice această activitate la vârsta de 87 de ani, însă spune că vârsta nu a împiedicat-o niciodată să facă ceva.

În ciuda faptului că are câteva probleme medicale, Betty Bromage nu se dă în lături de la nimic când vine vorba de scopurile sale.

ADVERTISEMENT

„Sunt puțin artritică, știi, puțin instabilă, dar odată ce ești prins, este în regulă!”, a spus bătrâna, citată de itv.com. 

Betty Bromage susține că, deși nu poate să facă multe lucruri, scopul său în viață este, cel mai probabil, să-i ajute pe ceilalți.

ADVERTISEMENT

„Este ceva diferit, e palpitant. Nu pot face multe lucruri, dar asta este ceva ce pot face în scopuri caritabile, pentru a-i ajuta pe alții. Acesta a fost în principiu modul meu de viață, să încerc să ajut oamenii”, a declarat Betty, citată de BBC. 

Pilotul AeroSuperBatics, Brian Corns, a declarat, la rândul său, că Betty s-a descurcat de minune cu acrobațiile pe care le-a făcut în aer.

ADVERTISEMENT