Fotbal international

Motivul inedit pentru care un arbitru englez a fost suspendat! Va sta pe tuşă 21 de zile! Video

14.11.2018 | 17:16
Motivul inedit pentru care un arbitru englez a fost suspendat Va sta pe tusa 21 de zile Video

Un arbitru englez a fost suspendat pentru 21 de zile pentru un motiv inedit. David McNamara a devenit vedetă internaţională după meciul Manchester City – Reading 1-1, partidă care s-a jucat în prima ligă de fotbal feminin din Anglia. Arbitrul şi-a uitat moneda prin care efectua tragerea la sorţi la startul întâlnirii, aşa că a trebuit să improvizeze.

La startul meciului Manchester City – Reading 1-1, David McNamara şi-a dat seama că a uitat moneda pe care trebuia să o folosească la startul meciului pentru a stabili cine va avea lovitura de începere a meciului. Fiind presat de timp, arbitrul englez a luat decizia să apeleze la un joc al copilăriei, “piatră, foarfecă, hârtie”.

Motivul inedit pentru care un arbitru englez a fost suspendat 21 de zile

După ce a apelat la acest joc, Federaţia Engleză de Fotbal a decis să-l suspende pe arbitrul englez pentru o perioadă de 21 de zile. “A fost o nebunie. Arbitrul ne-a dezamăgit. Trebuia să fie mult mai bine pregătit. Atitudinea lui a fost neprofesională. A acceptat suspendarea justificată de faptul că nu a acționat în interesul jocului, încălcând regulamentul”, a declarat Joanna Stimpson, responsabil cu arbitrajul feminin în Anglia.

David McNamara nu va putea să arbitreze niciun meci de fotbal în perioada 26 noiembrie-16 decembrie. Federaţia Engleză de Fotbal a considerat că arbitrul a încălcat regulile de disputare ale unui meci de fotbal. “Federaţia Engleză de Fotbal confirmă că arbitrul David McNamara va fi suspendat pentru o perioadă de 21 de zile, din data de 26 noiembrie. Arbitrul a acceptat suspendarea după ce a recunoscut că nu a acţionat în interesul jocului. Pe 26 octombrie, David McNamara nu a putut determina ce echipă va avea lovitura de start şi a încălcat regulile de desfăşurare ale unui meci de fotbal”, a declarat un purtător de cuvânt al Federaţiei Engleze de Fotbal pentru BBC.

https://www.youtube.com/watch?v=S0AgXwJAPik