Life

Motivul ireal pentru care Nicolae Duduianu nu a participat la înmormântarea lui Emi Pian

10.08.2020 | 10:43
Motivul ireal pentru care Nicolae Duduianu nu a participat la inmormantarea lui Emi Pian
Tatăl lui Emi Pian nu a fost lăsat să participe la înmormântarea interlopului. Sursa foto: Captură Video
ADVERTISEMENT

Duminică, la orele prânzului, Florin Mototolea, zis Emi Pian, unul dintre cei mai periculoși interlopi din România, a fost condus pe ultimul drum de zeci de persoane venite din toate colțurile țării. De la înmormântarea liderului Duduienilor a lipsit, însă, tatăl său, internat de urgență în spital.

La aflarea veștii că propriul fiu a fost executat în stil mafiot de un membru al clanului rival, Pian Senior, aflat în închisoare după ce a lovit cu mașina un bărbat care traversa regulamentar, a suferit un stop cardio-respirator.

ADVERTISEMENT

Chiar dacă și-a revenit între timp și a încercat pe toate căile posibile să obțină permisiunea de a-și însoți băiatul pe drumul fără întoarcere, acesta s-a văzut nevoit să rămână la Spitalul Penitenciar Jilava. Întrucât camera în care se află nu are televizor, Nicolae Duduianu nu a putut nici măcar să urmărească ceremonia la TV.

Tatăl lui Emi Pian nu a putut participa la înmormântarea interlopului

Zilele trecute, familia a mers la penitenciar cu toate actele necesare și a solicitat o permisie umanitară pentru Pian Senior, astfel încât acesta să poată participa la înmormântarea fiului său. Drama Duduienilor nu a sensibilizat, însă, Administrația Națională a Penitenciarelor, astfel că solicitarea le-a fost imediat respinsă.

ADVERTISEMENT

Mai mult decât atât, delegației conduse de Vasile Duduianu, zis Grațian, i s-a transmis să părăsească în liniște curtea închsorii înainte ca trupele de mascați să intervină pentru a-i îndepărta. Cât despre motivele invocate, acestea țin de măsurile impuse în contextul pandemiei de coronavirus.

În realitate, însă, se pare că Pian Senior nu a fost lăsat să plece din cauza unui articol de lege care îl vizează în mod direct. Potrivit acestuia, dacă solicitarea permisiei vine din partea „unui membru marcant al lumii intrelope și reprezintă pericol pentru siguranța penitenciarului”, rămâne la latitudinea conducerii, șansele să primească aprobare sunt aproape nule.

ADVERTISEMENT

Verișorul lui Emi Pian, noi detalii despre starea de sănătate a lui Duduianu Senior

„Pian Senior nu e bine deloc, este arestat, nu e cum trebuie. Va veni și tataie la înmormântare. Îi dă permisie, sigur. Nu se știe sigur când e înmormântarea”, le-a George Pian prietenilor din mediul online într-un videoclip publicat în urmă cu câteva zile.

Totodată, tânărul a precizat că viața de interlop s-a schimbat radical de când „Poliția Română e șmecheră” și nu ezită să ia măsuri împotriva celor care încalcă legea. După ani grei în spatele gratiilor, mulți au realizat că trebuie să se orienteze către alte activități. Cât despre incidentul în urma căruia a fost ucis verișorul său, totul ar fi pornit de la o banală glumă.

ADVERTISEMENT

Sunt niște lucruri și niște chestii care mă deranjează. Eu voiam doar să vă spun despre viața asta de interlop pe care credeți voi că unii o trăiesc. Dacă cineva se mai simte șmecher în ziua de azi și se mai crede mafiot, să sune singur la 112. Cine mai dă, mă frate, în ziua de azi un pumn?

Se mai găsește un nebun, uite, cum a fost problema asta, cu incidentul ăsta. Un copil, un drogat, un nebun, care trebuia să stea la Spitalul 9, ce probleme a făcut. N-a pornit nicio belea de la niciun fel de barbut.

Nu se juca barbut în casa aia, se juca poker. N-a fost vorba de nici o sumă de 300.000 euro. Toată beleaua a pornit de la o glumă. S-a făcut o glumă mai aiurea și asta a fost toată discuția”, a dezvăluit George Pian.

ADVERTISEMENT