Fotbal international

Motivul ireal pentru care un star de la Bayern Munchen a fost scos din lot

31.01.2021 | 16:44
Motivul ireal pentru care un star de la Bayern Munchen a fost scos din lot
ADVERTISEMENT

Starul francez al celor de la Bayern Munchen, Corentin Tolisso, a fost scos din lot pentru partida cu Hoffenheim, dar motivul este unul de-a dreptul uluitor și arată că nemții nu permit niciun fel de abatere.

Bavarezii s-au impus fără probleme cu scorul de 4-1 și au un avans de șapte puncte față de RB Leipzig în fruntea Bundesligii.

ADVERTISEMENT

Inițial, antrenorul Hansi Flick anunțase că mijlocașul francez nu va evolua din cauza unei accidentări, dar acum totul a ieșit la suprafață.

Un star de la Bayern Munchen a fost scos din lot dintr-un motiv uluitor

Astfel, președintele Consiliului de Administrație al clubului Bayern Munchen, Karl-Heinz Rummenigge, a dezvăluit că motivul pentru care starul francez a fost scos din lot la meciul cu Hoffenheim este că şi-a făcut un tatuaj în această săptămână.

ADVERTISEMENT

Bavarezii au precizat că gestul lui Corentin Tolisso contravine protocolului de igienă stabilit de federaţia germană şi implementat de cluburi în această perioadă extrem de delicată din cauza pandemiei de coronavirus.

”Suntem recunoscători că în prezent se pot disputa meciuri în Bundesliga, în ciuda pandemiei de coronavirus. O condiţie pentru disputarea meciurilor este ca jucătorii, antrenorii şi stafurile să se conformeze regulilor de igienă ale federaţiei într-un mod exemplar.

ADVERTISEMENT

Corentin Tolisso a încălcat regulile, cu toate că oficialii clubului i le-au comunicat clar tot timpul. Nu tolerăm astfel de încălcări. Astfel, îi vom da o amendă consistentă lui Corentin Tolisso, sumă care va fi apoi donată”, a declarat Karl-Heinz Rummenigge.

Corentin Tolisso nu a ținut cont de restricția clubului și a postat pe rețelele sociale un videoclip în care este tatuat. După meciul cu Hoffenheim, el și-a cerut scuze: ”Îmi pare rău că nu am respectat reglementările clubului meu și ale ligii de fotbal. Știu că i-am dezamăgit pe fanii noștri și totodată clubul. Îmi pare rău!”

ADVERTISEMENT

Mijlocașul francez a fost un jucător important în sezonul precedent pentru Bayern Munchen, care a reușit tripla campionat – Cupă – Champions League. De altfel, francezul a reușit să înscrie trei goluri pentru bavarezi în cea mai importantă competiție europeană intercluburi.

ADVERTISEMENT