Fotbal international

S-a făcut lumină! Află motivul plecării lui Neymar de la Barcelona

În sfârsit, se ştie motivul pentru care brazilianul Neymar a plecat de la Barcelona la PSG! Vezi cine a făcut această dezvăluire.
14.04.2018 | 09:13
Sa facut lumina Afla motivul plecarii lui Neymar de la Barcelona

Foarte multă lume şi în special suporterii catalani şi-au pus întrebarea de ce a plecat Neymar de la Barcelona în vara lui 2017. Brazilianul era în acel moment un jucător cheie, probabil al doilea ca importanţă în lot, după Leo Messi. Cu toate acestea el nu a stat un moment pe gânduri când PSG i-a făcut oferta. Nici rugăminţile lui Messi, Pique sau ale celorlalţi coechipieri nu l-au putut întoarce din drum.

Operaţiunea de transfer a decurs foarte repede. Asta şi pentru că Barcelona era cu spatele la zid datorită clauzei de eliberare de 222 de milioane a jucătorului, pe care nababii din Golf au plătit-o fără probleme. Catalanii nu aveau nici un mijloc prin care să oprească plecarea starului brazilian. Însă întrebările au rămas ţintuite pe buzele multor suporteri. Întrebarea era aceeaşi: “Ce i-a lipsit lui Neymar pe Nou Camp ca să plece?”

De ce a plecat Neymar de la Barcelona. Era singura opţiune pentru îndeplinirea unui vis

La mai puţin de un an de la cea mai mare operaţiune de transfer din istoria fotbalului a venit explicaţia aşteptată. A oferit-o unul dintre personajele cheie ale operaţiunii, agentul Pino Zahavi. Zahavi este unul dintre greii din acest domeniu, iar acum pregăteşte trecerea polonezului Robert Lewandowski de la Bayern Munchen la Real Madrid.

”Neymar a făcut asta dintr-un singur motiv. În acest moment, există trei staruri în fotbalul mondial, Messi, Ronaldo şi Neymar. Ei nu pot juca la acelaşi club. La Barcelona, Neymar era întotdeauna pe locul 2, după Leo Messi. El executa loviturile libere, penalty-urile. Era numărul unu”. În traducere asta înseamnă că brazilianul nu dorea să rămână în umbra lui Messi şi că îşi doreşte enorm să câştige Balonul de Aur.