Fotbal intern

Motivul pentru care Academica – U Craiova nu se va juca la Clinceni! Ce variante au ilfovenii. Exclusiv

09.02.2021 | 12:58
Motivul pentru care Academica  U Craiova nu se va juca la Clinceni Ce variante au ilfovenii Exclusiv
ADVERTISEMENT

Partida dintre Academica Clinceni și Universitatea Craiova are șanse mari să se dispute la Călărași. Ilfovenii însă caută și alte variante pentru a fi acoperiți.

Academica Clinceni a reușit o victorie de răsunet pe terenul celor de la FCSB și e pe val înaintea partidei cu ocupanta locului trei, Universitatea Craiova.

ADVERTISEMENT

Din informațiile FANATIK, pentru a evita scandalul de la partida dintre FC Botoșani și CFR Cluj care s-a jucat pe un teren înghețat, s-a luat decizia ca meciul împotriva Craiovei să se desfășoare la Călărași, stadionul din Clinceni neavând instalație de încălzire a gazonului, iar prognoza meteo pentru weekend nu e una îmbucurătoare.

Sorin Paraschiv anunță că sunt șanse mari ca partida cu U Craiova să se joace la Călărași

FANATIK l-a contactat pe Sorin Paraschiv care a confirmat informațiile noastre si a explicat de ce a fost luată această decizie. Gazonul de la Clinceni nu se prezintă în condiții foarte bune, iar conducerea clubului a decis să mute partida la Călărași unde se negociază închirierea stadionului, care are instalație de încălzire: „Deocamdată nu este sigur. Suntem în discuții. Prima variantă este Călărași. Se anunță temperaturi foarte joase pe final de săptămână și am vrea să ne luăm măsuri, să ne luăm măsuri”, a confirmat președintele ilfovenilor pentru site-ul nostru.

ADVERTISEMENT

Nu e prima oară când Academica Clinceni ia această decizie de a muta o partidă din Casa Pariurilor Liga la Călărași. Pe 17 ianuarie, ilfovenii au susținut meciul considerat acasă pe stadionul „Dunărea” din Călărași împotriva celor de la FC Hermannstadt, iar partida s-a încheiat la egalitate 0-0, pe un gazon care s-a comportat excelent: „Am mai jucat în ianuarie cu Sibiul la Călărași și gazonul s-a prezentat foarte bine”, a mai spus Paraschiv.

Președintele celor de la Academica Clinceni a declarat că vor fi efectuate lucrări de mentenanță la suprafața de joc de la Clinceni, care se resimte după ultima partidă disputată acasă cu UTA și pierdută cu 3-0: „Vrem să protejăm gazonul pentru că nu arată prea bine. S-a jucat din trei în trei zile pe el și ca majoritatea terenurilor, ați văzut aseară și la Botoșani, nu s-au prezentat foarte bine în perioada asta. Data și ora au rămas aceleași”, a mai spus fostul jucător al Stelei.

ADVERTISEMENT

Sorin Paraschiv ia în calcul și alte variante pentru meciul cu U Craiova: “S-ar putea să schimbăm!”

Deși discuțiile sunt foarte avansate, Sorin Paraschiv are mai multe variante de rezervă pentru disputarea partidei dintre Clinceni și Univesrsitate Craiova. În același timp, îi asigură pe olteni că meciul se va disputa pentru o suprafață de joc bună: „Am vorbit cu cei de acolo. Totul e în regulă. Sunt șanse foarte mari să se joace acolo. Nu o să fie probleme. Terenul e foarte bun acolo”, a mai spus oficialul Clinceniului.

„Dar noi mai încercăm și altceva să știi, deocamdată. S-ar putea ca până deseară să schimbăm! Ne-am gândit la mai multe variante”, a mai dezvăluit Sorin Paraschiv.

ADVERTISEMENT

„Sincer încă ne gândim la evitarea retrogradării, nu la play-off! Dacă se înjumătățesc punctele, suntem la doar cinci lungimi distanță de acea zonă. Nu e diferență între noi și Astra, spre exemplu. Dacă mai câștigăm două-trei meciuri va fi altceva” – Sorin Paraschiv


  • (P) Cota BETANO pentru FC Botoșani– U Craiova: 1,65 este cota pentru „sub 2,5 goluri”. Vezi aici toate cotele!

ADVERTISEMENT