Life

Motivul pentru care actorul Dwayne Johnson s-a întors la un magazin unde mergea când era copil: ”Am vrut să repar o greșeală din trecut”

Dwayne Johnson se numără printre cel mai bine plătiți actori de la Hollywood, însă asta nu înseamnă că a uitat de unde a plecat.
01.12.2022 | 19:46
Motivul pentru care actorul Dwayne Johnson sa intors la un magazin unde mergea cand era copil Am vrut sa repar o greseala din trecut
Motivul pentru care actorul Dwayne Johnson s-a întors la un magazin unde mergea când era copil. Sursă foto: Instagram / colaj Fanatik
ADVERTISEMENT

Dacă acum se bucură de o carieră impresionantă și are o avere estimată la 800 de milioane de dolari, în copilărie, Dwayne Johnson nu se descurca chiar atât de bine.

Drama trăită de Dwayne Johnson în perioada copilăriei

Actorul s-a născut în California, însă o mare parte din copilărie și-a petrecut-o alături de familia mamei sale, în Noua Zeelandă.

ADVERTISEMENT

Când deja era adolescent, acesta s-a mutat în Hawaii, însă pe la 14 ani a fost evacuat.

Familia actorului nu și-a mai permis să plătească chiria, drept urmare, acesta, dar și părinții săi au fost evacuați și forțați să părăsească statul.

Pentru Dwayne Johnson, unul dintre protagoniștii serialului Red Notice, situația s-a dovedit a fi o adevărată binecuvântare, având în vedere că acesta avea mai multe probleme pentru care trebuia să dea socoteală.

ADVERTISEMENT

”Când aveam 14 ani, am fost evacuați și forțați să părăsim statul Hawaii. Și a ajuns să fie cea mai mare binecuvântare deghizată în ghinion, pentru că în acel moment aveam multe probleme.

Pe atunci, aveam deja mai multe arestări la activ pentru că am făcut o mulțime de lucruri pe care nu ar fi trebuit să le fac. Și sunt norocos”, mărturisea el într-un interviu.

ADVERTISEMENT

Deși acum se bucură de o carieră de mare succes, Dwayne Johnson nu a uitat de unde a plecat și nici de ce făcea pe când era mic.

Motivul pentru care actorul Dwayne Johnson s-a întors într-un magazin din Hawaii

Acesta mărturisea că înainte de evacuare, obișnuia să meargă la un magazin din Hawaii de unde fura ciocolată.

ADVERTISEMENT

În fiecare zi, actorul fura un baton Snickers, iar aceeași vânzătoare îl tot vedea, însă niciodată nu i-a atras atenția.

Acest lucru i-a rămas în minte actorului, drept dovadă, acum, la cei 50 de ani ai săi, Dwayne Johnson a decis să își șteargă păcatele.

Acesta a mers la magazinul respectiv, după mai bine de 30 de ani și a făcut cumpărături în valoare de 300 de dolari.

Mai mult de atât, actorul s-a oferit să plătească și achiziția oamenilor care au intrat în magazin la momentul respectiv.

”După zeci de ani în care am vrut să mă întorc acasă la acel magazin 7-Eleven și să încerc să fac un bine, am reușit în sfârșit să o fac.

Și m-am simțit foarte, foarte bine”, a spus el la sfârșitul videoclipului.

Întreaga acțiune a fost filmată și postată pe contul de socializare a actorului.

Tot acolo, am putut vedea că după ce a cumpărat nenumărate batoane Snickers actorul le-a cerut angajaților să le dea altor clienți care vin să cumpere ciocolată. De asemenea, el a făcut și câteva fotografii cu cei prezenți.

Clipul video publicat de marele actor a strâns peste 23 de milioane de vizualizări și mii de comentarii.

Mulți l-au felicitat pentru gestul făcut, dar și pentru faptul că nu a trecut cu vederea ce s-a întâmplat cu ani în urmă.

ADVERTISEMENT