Sport

Motivul pentru care Alex Chipciu a ales CFR Cluj, nu Gaziantep: turcii îl dau afară pe Marius Șumudică! EXCLUSIV

17.01.2020 | 14:03
Motivul pentru care Alex Chipciu a ales CFR Cluj nu Gaziantep turcii il dau afara pe Marius Sumudica EXCLUSIV
ADVERTISEMENT

Alex Chipciu a semnat cu CFR Cluj. Informația transferului a fost dezvăluită în exclusivitate de FANATIK cu 5 zile înainte de perfectarea actelor. Aceasta poate fi catalogată drept lovitura iernii în Casa Pariurilor Liga 1.

Fostul jucător al celor de la Anderlecht a fost destul de aproape și de Gaziantep, formație antrenată de românul Marius Șumudică, dar totul a căzut. Și din cauza neseriozității turcilor, dar și pentru că agenții lui Chipciu au simțit că Marius Șumudică nu mai are viață lungă în Superliga din Țara Semilunei.

ADVERTISEMENT

Alex Chipciu a renunțat la Gaziantep și a venit la CFR Cluj și „din cauza” lui Marius Șumudică!

Marius Șumudică, singurul antrenor străin din prima divizie turcă, nu are o situație deloc liniștită la Gaziantep. Deși rezultatele sunt de partea tehnicianului, fricțiunile cu bașkanii nou-promovatei sunt evidente.

Chiar Șumudică a recunoscut acum câteva zile că nu mai este chiar lapte și miere la echipa sa. A dat de înțeles că despărțirea celor două părți nu ar fi ceva ieșit din comun.

ADVERTISEMENT

„Șumi” a făcut toate aceste declarații forțând și o plecare la Craiova, acolo unde și-ar dori foarte mult să ajungă. Se pare că apropo-urile lui Șumudică nu au avut efect asupra patronului Mihai Rotaru, care merge pe mâna lui Corneliu Papură și a staff-ului său.

Nesiguranța postului lui Șumudică la Gaziantep a fost de fapt și unul dintre motivele pentru care Alex Chipciu a ales să întrerupă negocierile cu turcii, sfătuit de agenții săi. Șumudică va fi, probabil, dat afară în scurt timp de Gaziantep!

ADVERTISEMENT

Giovanni Becali a vorbit despre neseriozitatea turcilor și despre ofertele lui Alex Chipciu

Giovanni Becali, a cărui firmă de impresariat l-a reprezentat pe Alex Chipciu la negocieri, a dezvăluit că unul dintre motivele pentru care mijlocașul tricolor nu a ajuns la Gaziantep l-a reprezentat neseriozitatea turcilor.

Ofertele de la Gaziantep și de la CFR Cluj au fost aproximativ egale. În jur de 30-40.000 de euro lunar. După ce Alex a văzut că turcii tot întârzie, iar CFR-ului i s-a ridicat interdicția de transferuri, el s-a decis să meargă la Cluj. Cluburile din Turcia au datorii, poate doar Bașakșehir să aibă stabilitate – Gigi Becali

Așa cum a dezvăluit FANATIK, Alex Chipciu însoțit de Dragoș Sârbu, omul lui Giovanni, a venit joi de la București la Valencia, a ajuns spre seară în cantonamentul clujenilor și a semnat cu campioana României.

ADVERTISEMENT

„Dacă Chipciu ar fi avut o singură propunere, cea de la CFR, aș fi fost doar supărat. Nu pe el, pe natura situației. Faptul că a respins o ofertă mai bună financiar dintr-un campionat mult mai puternic decât al nostru și a ales să ne (să-mi) fie adversar m-a dezamăgit” – Mihai Stoica

  • 7 trofee a câștigat Chipciu cu FCSB în perioada 2011-2016